Şimdi Ara

İnternet Bağlatma Maceram

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
539
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Digiturk ile birlikte Superonline 3 Haziran'da başvurduk. 4 Haziran cumartesi günü Digiturk ekibi eve geldi. Onların söylediği şey otomatik haber gittiğiydi. Aynı gün Turkcell'den telefona müşteri numarası ve şifre ile ilgili bilgi geldi. 8 Haziran çarşamba günü türk telekom ekibi geldi. Elektronik adreste hata olduğunu ve yeniden başvurmamız gerektiğini söylediler. 9 Haziran Perşembe günü Digiturk'e gittik. Oradaki müşteri temsilcisi adresimizin doğru olduğunu ama yinede güncelleyip mail attığını söyledi. Ben de pazar günü Turkcell Superonline müşteri hizmetleri ile telefon üzerinden bir görüşme yaptım. Müşteri temsilcisinin söylediği şey cuma günü yeni talebimizin alındığıydı. Sözleşme falan da imzalamadık. Superonline ekibi gelince sözleşme imzalayacaksınız dendi. 15 haziran günü yine türk telekom ekibi geldi. Geçen hafta iptal edildiğini müşteri numarasının başkasına verildiğini söyledi. 15 haziran çarşamba günü yeniden müşteri temsilcisini arayıp yaşadıklarımı anlattım. Müşteri temsilcisi aciliyet bildirdiğini söyledi. 17 haziran günü türk telekom ekibi geldi ayarlamaları yaptı. 18 haziran cumartesi günü ise superonline ekibi geldi eve ayar yapmaya çalıştı evdeki prizin altyapı bozuk olduğundan telefon kutusundan 2.kattaki balkona kadar cat6 kablo çektiler ve modeme bağladılar. Şu an modem balkonda bu arada modemin modeli de huawei. 1 saatlik uğraşın sonucu internet ayarlarını da yaptılar ve sonunda internete kavuştum. Ama yine söylüyorum turkcellin müşteri hizmetleri gayet ilgili ve ekibi işten anlıyor. Geçen sene türk telekom hem interneti bağlayamamıştı hem de 2 ay beni süründürmüştü. İşte benim internet maceram bu şekilde vakit ayırıp okuduğunuz için teşekkür ederim. Bu arada digitürk artı 8 mbps yalın sınırsız superonline ayda 65 lira eğer evinizde sabit hat varsa 57 lira.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.