Valla bana kalırsa işlemciyi yükseltmenize gerek yok. 8 çekirdekli işlemcinin kafede gereği yok. Laflarım kırıcı gibi olabiliyor farkındayım ama gerçekten samimi söylüyorum. Yıllarca internet kafeye gitmiş birisi olarak konuşuyorum. Bir nevi çalışıyor gibiydim çünkü çok samimiydim. Sabahlara kadar takılırdık sahibinle. Her türlü tamir işlerinde, format atmada olsun, müşteriye yardımcı olmakta olsun yardım ederdim. Diyeceğim şu aslında. Adana'nın bir ilçesinde yaşıyorum. Burada çoğu kafenin durumunu biliyorum ve core2 duo dan yüksek işlemci kullanan yok. Topluca oyun oynamaya gelen çocukların oynadığı oyunların başında Counter geliyor ki bunu oyundan bile saymıyoruz artık :) Sonra half life olur ne bilim age of empires olur. Bunlar için aşırı bir sisteme gerek olmuyor bildiğin gibi. Ama biz battlefield 3, crysis far cry vs... gibi oyunları yüksek ayarda oynatacak bir sistem peşindeyiz. Bu bile bence senin kafenin zaten en üst seviyede olacağının kanıtıdır. Biraz karışık anlatıyorum galiba ama demek istediğim kafeye oyun dışında gelenlerin de yaptığı internete girmek, ki zaten 6 çekirdekli işlemci bunun yıllarca üstesinden gelebilecek bir işlemci. core2duo ile kıyaslarsak :=) Eee oyunlar içinde ekran kartımız iyi olunca kafen gayet güzel olacak. Kişisel fikrim bu. 6 çekirdekten ötesi hem israf hem zarara girer. Saygılar.
kesinlikle ve eklemek isterim apulu sistemler alırsan işine gelir
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme