Şimdi Ara

internet explore7 sorunu??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
351
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ie7 çalışmıyor hiç bi siteyi açmıyor silip bir daha yükledim ama olmadı. daha önceden çalışıodu hiç bi sorun yoktu ama şimdi çalışmıo firefox çalışıo ama ie7 çalışmıo neden olabilir lütfen yrdm edin..

• msn e de giremiorum iexplore internete bağlanamadığından oturumunuzu açamıoruz dio yrdım lütfenn...
  • başlat-donatılar-sistem araçları-sistem geri yüklemeden

eski bir tarihe getir sistemini
  • engelleme yapan bir program olabilir.Ben netlimiter kurdugumda firefox çalışıyor.Sayfalar açılıyor.İe çalışmıyor.
    Netlimiteri kaldırdıgımda sorun ortadan kalkıyor.Sorun bariz bir şekilde netlimiterdan kaynaklanıyor.Düzeltmeyi denedim ama düzeltemedim
    netlimiter kullanmıyorum artık.

Mutlaka sendede böyle bir sorun var.Virus programı güvenlik duvarı?Hangi programları kullanıyorsun?
  • ie7 kısayolu sağ tık/bağlantılar sekmesi-yerel ağ ayarları. Açılan penceredeki kutucukları boşaltın. (bakınız foto)
  • bidaha yükleme yapılabilir
  • quote:

Orjinalden alıntı: dejaay

ie7 kısayolu sağ tık/bağlantılar sekmesi-yerel ağ ayarları. Açılan penceredeki kutucukları boşaltın. (bakınız foto)

aynı sorun bir ay önce benimde başıma gelmişti bu yolla haletmiştim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    windows 8 internet sorunu
    11 yıl önce açıldı
    Hamachi'de sorun (Network Sorunu)
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: dejaay

ie7 kısayolu sağ tık/bağlantılar sekmesi-yerel ağ ayarları. Açılan penceredeki kutucukları boşaltın. (bakınız foto)

hallettim tşşkkür ederim..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.