Bildirim
internet explore7 sorunu??
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
msn e de giremiorum iexplore internete bağlanamadığından oturumunuzu açamıoruz dio yrdım lütfenn... -
başlat-donatılar-sistem araçları-sistem geri yüklemeden
eski bir tarihe getir sistemini -
engelleme yapan bir program olabilir.Ben netlimiter kurdugumda firefox çalışıyor.Sayfalar açılıyor.İe çalışmıyor.
Netlimiteri kaldırdıgımda sorun ortadan kalkıyor.Sorun bariz bir şekilde netlimiterdan kaynaklanıyor.Düzeltmeyi denedim ama düzeltemedim
netlimiter kullanmıyorum artık.
Mutlaka sendede böyle bir sorun var.Virus programı güvenlik duvarı?Hangi programları kullanıyorsun? -
ie7 kısayolu sağ tık/bağlantılar sekmesi-yerel ağ ayarları. Açılan penceredeki kutucukları boşaltın. (bakınız foto)
-
bidaha yükleme yapılabilir -
quote:
Orjinalden alıntı: dejaay
ie7 kısayolu sağ tık/bağlantılar sekmesi-yerel ağ ayarları. Açılan penceredeki kutucukları boşaltın. (bakınız foto)
aynı sorun bir ay önce benimde başıma gelmişti bu yolla haletmiştim -
quote:
Orjinalden alıntı: dejaay
hallettim tşşkkür ederim..
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X