Şimdi Ara

ınternet explorer 7 kapanıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
2.672
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • vista kullanıcısıyım.ozellıkle forum donanımda dolasırken ard arda gordugum guzel seyleri sekmeden acarken bazen 4 sekmeyı gectıgınde ınternet explorer çalısmayı durdurdu deyıp kapanıyor.sonra bır tane bos explorer acıyor ve ben cıleden cıkıyorum lutfen yardım edın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FlawlessTr -- 12 Ekim 2007; 13:57:08 >

• ozur dılerım yanlış yere acmısım yazılıma kaydırdı yazıyı
  • Bence sen internet explorer yerine firefox kullan,bende internet explorer kullanıyorum fakat sürekli bir hatayla karşılaşıyordum iexplorer diye şuan firefox ve netscape kullanıyorum çok memnunum.Opera'da güzel fakat operada flash eklentisi sorun olduğu için onu kullanamıyorum...(Ben xp kullanıcısıyım,Vistada diğer tarayıcılar kullanılabiliyormu bilmiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ßy Spécops. -- 12 Ekim 2007; 15:54:21 >
  • Çoklu sekmelerde böyle sorunlar olabiliyor. Bunun vistayla alkası yok.. Reklam filtreleme ve flash engelleme özelliklerini aktif ederseniz daha az sorun yaşarsınız..
  • mozilla firefox kullan sorunların çözülsün

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi barerkmen -- 12 Ekim 2007; 16:43:35 >
  • İE7 çıktığından beri ben de bu tip sorunları yaşadım

2 ay dır Önce firefox ve onun gösteremediği sayfalarda İE7 çok az ve gerekli olursa kullanıyorum

Yalnız 2 gündür de Firefox sekmesi çok açınca sekmeler arasında fare ile geçiş olmuyor CTRL + PAGE UP tuşları ile geziyom
    Sekmeler 7 - 8 olursas fare çalışmaya başlıyor

Firefox da çok iyi değil ama en azından kapanmıyor
  • nod32 kullanıyorsan yapabilir explorer 7 de belirsiz zamanlarda hata verip kapatabiliyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Windows 10 Boot Manager Sorunu
    4 gün önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bende de en ufak bir problem olmadı ie 7.0 da

ama mozilladan bıkmıştım
  • quote:

Orjinalden alıntı: terminator

nod32 kullanıyorsan yapabilir explorer 7 de belirsiz zamanlarda hata verip kapatabiliyor.

Yapmayın etmeyin ağalar, dostlar, kardeşler.. Bir arkadaşda gizli dosyaların gösterilememesine NOD32 nin neden olduğunu yazmış.

Yok böyle şeyler.. Nod32 nin ie7 ile ne alakası var.. Firewalla programı değil ki bi, çıkışı engellesin..

Bu hatalar ie'nin klasik sorunlarıdır. Bazı bilgisayarlarda hata varmiyor (benim ki gibi), bazılarında da sürekli hata veriyor.. Çözümler kısıtlı maalesef.
  • quote:

Orjinalden alıntı: dejaay

quote:

Orjinalden alıntı: terminator

nod32 kullanıyorsan yapabilir explorer 7 de belirsiz zamanlarda hata verip kapatabiliyor.

Yapmayın etmeyin ağalar, dostlar, kardeşler.. Bir arkadaşda gizli dosyaların gösterilememesine NOD32 nin neden olduğunu yazmış.

Yok böyle şeyler.. Nod32 nin ie7 ile ne alakası var.. Firewalla programı değil ki bi, çıkışı engellesin..

Bu hatalar ie'nin klasik sorunlarıdır. Bazı bilgisayarlarda hata varmiyor (benim ki gibi), bazılarında da sürekli hata veriyor.. Çözümler kısıtlı maalesef.

vista kullanıyorum+ nod32 . ie7 bazen göçer "çözüm ara" butonuna bastığımda nod32 den kaynaklandığını söyler.microsoft söylüyor bunu. biryerimden sallamıyorum yani...

• bende nod32 kullanıyorum acaba bu yüzdenmi devamlı IE7 hata verip duruyor...

başka konu açmak istemedim o yüzden burdan devam edeyim dedim...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.