Arkadaslar Ben ınternet explorer 6 kullanıyorum.Yalnız artık calısmıyor bır adres yazdıgımda makıne takılıyor arka arkaya yuzlerce sayfa acılıyor..uzerınede 7 yı kurmak ıstedıgımdeyse Page_fault_ın_nonpaged_area yazan mavı ekran gelıyor ve restart edıyor yardımlarınızı beklıyorum sımdıden tesskur ederım.
explorer kullanma dostum çok yavaş ve saçma sapan bişey sen firefox a geç ama yinede yapmak istersen program ekle kaldırdan > windows bileşenlerini kaldır kısmından internet explorer kısmındaki tik i kaldır tekrar yükle bu tekrar yüklerken işletim sisteminin cd sini isteyebilir
quote:Orjinalden alıntı: angel2910 explorer kullanma dostum çok yavaş ve saçma sapan bişey sen firefox a geç ama yinede yapmak istersen program ekle kaldırdan > windows bileşenlerini kaldır kısmından internet explorer kısmındaki tik i kaldır tekrar yükle bu tekrar yüklerken işletim sisteminin cd sini isteyebilir explorer 7 de iyidir
explorer kullanma dostum çok yavaş ve saçma sapan bişey sen firefox a geç ama yinede yapmak istersen program ekle kaldırdan > windows bileşenlerini kaldır kısmından internet explorer kısmındaki tik i kaldır tekrar yükle bu tekrar yüklerken işletim sisteminin cd sini isteyebilir bunu denedim ama olmuyor yukledımmı tekrar aynısı oluyor.