Şimdi Ara

İnternet hız sorunu (kablolarla alakalı)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
551
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba. NETLIMITSIZ paketteyim. Son iki haftadır 256/440,560.. gibi degerlerle baglanıyor. 600 un üzerine hiç çıkmadı. Normalde 1mbit sabit alıyordum ancak durduk yere şimdi 0.6 nın üzerine çıkamıyorum. TTnet hattımı kontrol etti ve benim şu an rahat 3mbit alabileceğimi sorunun içerden olduğunu söyledi. Yani durduk yere kablolarda, tellerde mi bilmiyorum içerden sorun olduğunu söylediler. İnternet hattında paralel yok hatta telefon olarakta kullanmıyorum. Kimle görüşmem lazım acaba elektrikçiyi çağırıp hattı yeniden mi çektirmem gerek? Yardımcı olursanız sevinirim.

ADSL Durumu
    Bağlantı Durumu
    Bağlantı var
    Upstream Hızı (Kbps)
    512
    Downstream Hızı (Kbps)
    608
    Upstream Sınırı
    15
    Downstream Sınırı
    8
    Trained Modulasyon
    ADSL_G.dmt
    LOS Hataları
    0
    Downstream Hat Zayıflaması
    47
    Upstream Hat Zayıflaması
    31
    Peak Cell Rate
    1207 cells per sec
    CRC Rx Fast
    0
    CRC Tx Fast
    0
    CRC Rx Interleaved
    302
    CRC Tx Interleaved
    2
    Path Mode
    Interleaved

DSL İstatistikleri
    Near End F4 Loop Back Count
    0
    Near End F5 Loop Back Count
    0
    Ürün Bilgileri
    Model Adı
    RT-205
    Donanım Sürümü
    01
    Seri No
    J647021427
    Ethernet MAC
    00:12:BF:D9:4A:B9
    DSL MAC
    00:12:BF:D9:4A:B8
    AP MAC
    00:12:BF:D9:4A:B7

Yazılım Sürümleri
    Firmware Sürümü
    1.0.41
    ATM Sürücüsü
    7.01.00.10
    DSL HAL
    7.01.00.08
    DSL Datapump
    7.01.01.00 Annex A
    SAR HAL
    01.07.2c
    PDSP Firmware
    0.54
    Kablosuz Firmware
    3.3.0.28
    Kablosuz APDK
    6.3.1.26
    Boot Loader
    1.4.0.4

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rexxerss -- 1 Eylül 2011; 17:49:31 >

• Telekom il müdürlüğüne git ağ şefleri ile konuş.Onlar seni yönlendirir.Belkide portunda sorun vardır.Yada şu aşadaki kutuda.Kabloda sorun olsa hiç gelmez.

Keza ben 12000 hız alıyordum.Ama uploadım 580 civarı idim.Gittim derdimi anlattım adamlara 16000 hız 800 upload alıyorum şuan.Banada kablolarında sorun var denmişti...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Thrax

Telekom il müdürlüğüne git ağ şefleri ile konuş.Onlar seni yönlendirir.Belkide portunda sorun vardır.Yada şu aşadaki kutuda.Kabloda sorun olsa hiç gelmez.

Keza ben 12000 hız alıyordum.Ama uploadım 580 civarı idim.Gittim derdimi anlattım adamlara 16000 hız 800 upload alıyorum şuan.Banada kablolarında sorun var denmişti...

teşekküler bir de onu deneyiyim. olmazsa ttneti kapattırıp turkcell 3g den aylık paket alıp telefonun hotspot u üzerinden internet kullanacağım artık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rexxerss -- 1 Eylül 2011; 21:44:27 >
  • arkadaşlar tekrar ttnet ile iletişime geçtim ve yine bana sorunun içerden olduğunu kendilerinde bir problem olmadığını söylediler. içerden olan sorunu nasıl halledicem anlamadım. elektrikçiler anlar mı bu işten? ya da kimle görüşeyim. tesekkurler
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.