Arkadaşlar merhabalar.Benim internetim son aylarda çok düştü benim ortak ağ vardı artık tek kullanıyorum sorun ondandır diye iptal ettirdim ama gende sorun çözülmedi intertim sınırsız 60 lira ödüyorum ama bundan tam 1 ay önce her gece film indiriyodum toplam 8-9 tane film indir şarkılar videolar la birlikte 20 diyelim bundan tam 3 hafta önce ama hala internetim düşük youtubede 4 dklık videolarda bile donuyor tabi ara sıra donmuyor çoğu zamanda donuor bakıyorum speed test hızına 160 200 ping nasıl düşürebilirim arkadaşlar TEŞEKKÜR EDERİM...
quote:
Orijinalden alıntı: ramazan ates
Arkadaşlar merhabalar.Benim internetim son aylarda çok düştü benim ortak ağ vardı artık tek kullanıyorum sorun ondandır diye iptal ettirdim ama gende sorun çözülmedi intertim sınırsız 60 lira ödüyorum ama bundan tam 1 ay önce her gece film indiriyodum toplam 8-9 tane film indir şarkılar videolar la birlikte 20 diyelim bundan tam 3 hafta önce ama hala internetim düşük youtubede 4 dklık videolarda bile donuyor tabi ara sıra donmuyor çoğu zamanda donuor bakıyorum speed test hızına 160 200 ping nasıl düşürebilirim arkadaşlar TEŞEKKÜR EDERİM...
Sırsız pakette olsan bile kota uygulaması mevcut sanırım 50 GB'lik kotanı aştıysan internet hızın otomatikman 3mps'ye düşürülmüştür buda internette izledigin videolarda takılmalar yaşaman normaldir.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
üsteki arkadaşım dogru söylüyor ama bendede böyle bir sorun vardı Müşteri hizmetlerini aradım (444 0 375)olayı anlatım 49tl sınırsız 8mbs kulanıyorum internet kotama resetledi bişeyler yapti 1mbs den 5mbs çıktı bi dene ayrıca belirtmek gerek eger internete baglandıgın yer Net dagıtıcısına( aklıma gelmedi) uzaksa net hızın düşer fiber optik kablo kulanmanı öneririm kolay gelsin...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme