merhaba arkadaşlar. ben ttnet abonesiyim ve 20 mbit fiber internet kullanıyorum. şu ana kadar hızdan dolayı herhangi bir sıkıntım olmadı. Ama son iki üç gündür internetimde bir yavaşlık var adil kullanımı daha geçmiş olma ihtimalim de yok ayrıca. Şimdi bir kaç test yaptım onların sonuçlarından bahsedeyim.
oynadığım bir oyun vardır şu ana kadar hiç ping problem olmamıştı ama şu aralar sıkıntı var ve bu sadece bende olan bir sıkıntı etrafımda olan bir sıkıntı değil 150 180 ping arası oynuyorum bu 2 . testi doğrular nitelikte. ayrıca youtube dan video izlerken arada saçma saçma 260 p lere falan düşürüyor kaliteyi. sorunu ben anlayamadım. acaba pcde mi bir sıkıntı var anlamadım. yardımcı olabilecek birileri varsa çok makbule geçecek. şimdiden sağolun
akşamdan beri sürekli hattan düşüyor adslim
filtreleme sistemi için uğraşıyor telekom. Bu aralar böyle. 2 haftadır var, kesilmeler, ping vs
quote:
Orijinalden alıntı: wızard06
filtreleme sistemi için uğraşıyor telekom. Bu aralar böyle. 2 haftadır var, kesilmeler, ping vs
Valla kim salladıysa iyi sallamış filtre yüzünden gidiyor diye. Ben bu kadar süreceğini düşünmüyorum şahsen.
aynen sürekli kesiliyor.ist-mköy için en azından öyle