Şimdi Ara

İnternet hizmetini durduran Comnet'e BTK'dan ceza yağdı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
153
Cevap
3
Favori
10.410
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
54 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hükümet yandas olmayan firmalara ceza kesip bütçe açığını azaltmak hedefinde ..

Firmalara ceza varsa bu zarar gören tüketiciye geçmeli %10 komisyonu devlette kalmalı . Trafik cezaları da kurallara uyanların MTV gibi vergilerinden düşülmeli

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tek_Kisilik_Muhalefet -- 13 Aralık 2024; 19:34:58 >
  • aynı özveriyi Telekom içinde istiyoruz adamlar interneti kesmiyor ama internetede giremiyorsun
  • Modem iadesinde de başınız ağrıyabilir onu da şimdiden söyleyeyim.
  • Trafikte 1500 lira ceza yedigimde ben ne kadar üzülüyorsam Comnet'te o kadar üzülmüştür bu cezaya.

• Bir usulsüzlük varsa, ihlal varsa bunun cezası olmalı elbet ancak şunu ifade etmek isterim ki 1,5 yıl commentten son derece uygun bir ücrete hizmet aldım. Kullandığım süre boyunca da hiçbir sorun yaşamadım. Bugün itibariyle tam 2 katı ücrete farklı bir iss’ye geçmek durumunda kaldım. Umarım ülkemizde kaliteli hizmetin fiyatları ucuzlar.
  • Turkcell gelince şeyi, eli kalkmayan BTK ya bak sen.
  • Batabilirsinde ama insanlara 1-2 hafta tanırsın şu tarihte kapatıcaz diye şak diye neti kesmeleri çok rezllikti.

Artık bu firmaya kimse host hizmeti filanda vermez komple silinir gider.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 13 Aralık 2024; 20:39:1 >
  • Şimdi bunlar ceza ödedik diye milletin içerideki alacaklarını da ödemez...
  • 5 milyon mu? :))
  • power-pc P kullanıcısına yanıt
    Ceza kesmek dışında web sitesi ve discord kapatma
  • Stoa kullanıcısına yanıt
    Davul mu çalalım ilgilenen bulup kullandı ben de dahil ama benim mağduriyetim yok son bir gün bir iki saatlik kesinti dışında sonra düzeldi zaten
  • donanımcı123 kullanıcısına yanıt
    2023 cirosunun %25’i diyor işte
  • Comnet yazık etti kendine, hiç beklemiyordum yazık oldu. 2,5 seneye yakın ev interneti hizmeti almıştık, sorunlar da yaşamıştık ama ben memnundum. Bedava internet kullandım davet koduyla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İsmail D. -- 13 Aralık 2024; 22:2:58 >
  • Herkes yeni mi fark etmiş diyor da BTK kurul kararı 8 Ekim kimse dikkat etmedi herhalde.
  • Boynu bükük olanın celladı çok olurmuş.
  • Paralar zor yatar iptal ettim bakalım ne olcak
  • donanımcı123 kullanıcısına yanıt
    Comnet kullandığım dönemde yani yaklaşık 1 sene kadar önce internet kullanıcı adlarını şifreleri isimler soyadlar gibi bilgileri çaldırdılar, kullanıcılara platformlar üzerinden kullanıcı adı ve şifre değiştirmelerini önerdiler. Çarşaf çarşaf liste halinde vardı internette bu bilgiler. Bahse konu vaka bu sanırım. Kafasına göre üyelikte sonlandırıyorlardı. Ola ki müşteri temsilcisiyle takış kafasını attır iptali basıyordu 😂 Taşıma talebimi aylarca beklettikten sonra uğraşlarım sonucu kurtuldum. Zorla tutma gibi bi niyetimiz yok, onaylamıyorlar demişlerdi günahı boyunlarına artık 😬
  • aliveli90 kullanıcısına yanıt
    Bence biriktirmişler, firma iflas edince bombayı patlatmıslar. Cünkü 111 kişinin habersiz aboneliğinin feshi falan yeni değil bunlar biliniyor ve şikayet ediliyordu ama ses çıkarılmıyordu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İsmail D. -- 13 Aralık 2024; 21:59:53 >
  • Asıl bizi btk mağdur etti şirket böyle bir şey nasil yapar örneği olmadı daha önce kontrol mekanizması yok
  • Bu BTK neden Turkcelle verdiği kararı uygulamatıyor. Netgsm hattımda hala sinyal yok. İyi yanı faturada çıkmamış. Kalsın bakalım ne olacak.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.