Şimdi Ara

İnternet hizmetini durduran Comnet'e BTK'dan ceza yağdı (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
153
Cevap
3
Favori
10.412
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
54 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Adamlarda ofis yok, büro yok, teknik servis yok, bir Web sitesi bir çal center üzerinden hizmeti al, Türk Telekom altyapisini kullan, Türk Telekom binlerce personelle hizmet versin, ama muhatabi var, ofisi var, binlerce teknik elemani var, sonra Telekom pahalı de. Eeee, boşuna mı demişler ucuz malın yahnisi bu kadar olur. Geçmiş olsun.

• Sakıt modem ve gpon cihazları göndermeyin paranızı alamazsınız. Firmayı batıracaklar zaten ne gönderdiğiniz belli ne alan belli olacak.

• Türk.NET dün kurulan cart curt net gibi firmalardan değil. Köklü bir firma. 90'lı yıllardan beri internet hizmet sağlıyor. Zaten o da batarsa, Türk Telekom gel gel gel edip, 8Mbit bağlantıya 1000 küsur fiyat biçer.

• Önüne gelen internet servis sağlayıcısı açmış o net bu net işi bilen de bilmeyen ve lisans almış

• Böyle rezillik görmedim ne devlet milllete sahip çıkıyor ne de millet devlete sahip çıkıyor kimin eli kimin cebinde belli değil birileri cebini dolduruyor btk parasını alır kenara çıkar olan millete olur birde haber yayınlarlar şu kadar ceza kesildi comnete diye ondan sonra işten sıyrılır çıkarlar olan abonelere olur sıkıntı yok der. Aboneler parayı çöpten topluyor sanki sıkıntı yok zaten onlar açısından ceblerini doldurdular şimdi kaçma vakti ahiret denen bir yer var bakalım orada ne yapacaksınız.

• bunlar geri ödeme falan yapmazlar. burası TÜRKİYE ! ... ( yıllık peşin ödemede ucuza zamsız alınabiliyordu)

• DH Misafiri D kullanıcısına yanıt

Bu olayın cogent ile alakası yok. Cogent tarafı verimerkezi hizmetleri için geçerli internet aboneleriyle pek ilgisi yok onun. Bunlar vae hizmeti veriyordu telekom altyapısı üzerinden kendi ip adresleriyle al-sat internet veriyorlardı milletten parayı toplayıp türk telekom'a vae hizmet ücretini ödememişler türk telekom'da önce yüzde 50 bant daraltma uyguladı fatura ödenmeyince de vae sözleşmesini sonlandırdı ve hizmetleri kapattı. Cogent hala aktif yarın sonlanacak verimerkezi tarafı için ne olacak onu o zaman göreceğiz.

Ortada haksızlık olsa comnet sahibi, ceo'su netgsm-turkcell mevzusu gibi çıkıp açıklama yapardı ama tek bir açıklamaları yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi donanımcı123 -- 16 Aralık 2024; 11:46:59 >
  • testi kırıldıktan sonra...

• mustifanci M kullanıcısına yanıt
    O 42 milyon borç nereden geliyor peki? Haraç.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Black Code kullanıcısına yanıt
    Galiba benimde portu kapatmışlar sizde tekrardan port açtırmak için a firmasına ücret ödediniz mi ?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Daha internet bağlatmadım. Aktivasyon ve kurulum ücretsiz diye Migrosnet’e başvurmuştum, e-devlet üzerinden onay falan verdim, 1 haftadır bağlantıyı yapamadılar. Müşteri hizmetlerine ulaşmak mümkün değil (müşteri hizmetleri direkt "bekleyenler arasında 7. sıradasınız" diye açılıyor, abartısız 2 saat hatta bekliyorsun). Nasıl olduysa şansım yaver gitti de müşteri hizmetlerine ulaşıp aboneliği iptal ettim. Şu anda hangisine geçeceğime karar veremedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Black Code -- 17 Aralık 2024; 21:10:1 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • altyapısı 1mt fiberi olmayan şirketlere iss lisansı verirlerse olacağı bu, mantar gibi iss türüyor hizmet kalite 0.

Türknet tüm türkiyenin ipv6 hizmetini habersiz kesti ipv6 hizmeti vermeyeceklermiş buna ceza yokmuu alooo...

internet satın aldığınızda satın aldığınız hizmet ipv6+ipv4 ip dir. bu nu sağlamıyorsa buna internet denmez.
    ipv4 cgn ip (ip havuzu) üzerinden ip verip internete çıkış alıyorsanız bu şirket networkü dür internet hizmeti internet değildir.
    cgn ip güvenlik riskleri + siz insanmısınız doğrulayın uyarıları CAPTCHA uyarıları bolca verir ping + bağlantı sorunları stabilite sorunları da cabası.

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.