Şimdi Ara

İnternet hizmetini durduran Comnet'e BTK'dan ceza yağdı (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
153
Cevap
3
Favori
10.412
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
54 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Ben de aynısı yaptım, portu kapattılar...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Black Code kullanıcısına yanıt
    Kaç saat sovdunuz onun arkasına öyle bir şey olursa aşırı derecede sinir stres sahibi olurum

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • kırılanhayaller kullanıcısına yanıt

Btk 8 Ekim'de cezayı kesmiş. Cezanın hizmetin durdurulmasıyla, durumun gündem olmasıyla alakası yok. Bu işin devletle hiç alakası yok. Comnet maalesef başına ne geleceğini çok iyi biliyordu. O yüzden türk telekoma olan faturaları ödememiş. Bunun bir benzeri pelicell firmasında da yaşanmıştı. Oda faturayı ödemedi internet kesildi ama çabuk toparlayıp tekrar aktif etmişlerdi. Bunlar onuda beceremedi. Zaten adamların yıllık cirosu 20 milyon, borcu 45 milyonu bulmuş. Bu süreçte kabahati birazda kendimize bulmak lazım.

• hgurbuz50 kullanıcısına yanıt

Çerez parası değilmiş işte. Gözümüzde büyütmüşüz. Senelik geliri 20 milyonmus. Zaten telekoma 42 milyondan fazla borcu var.

• borayeris B kullanıcısına yanıt

Onunla alakası yok. Zaten cogent üzerinden hizmet vermeye devam ediyordu. Kendisininde Bulgaristana hattı var. Traceroute yapınca gözüküyordu. Telekomun faturasını odemediler 42 milyondan fazla borç birikmiş diğer konu başlığında var. Telekomda ihtarlardan sonra bant genişliğini yarı yarıya daraltı sonra da kesti. Yani firma borcundan dolayı hizmet veremedi.

• mustifanci M kullanıcısına yanıt

Comnet’i siz sadece internet al-sat yapan bir firma zannediyorsunuz ama verimerkezi hizmetlerinden çok iyi kazançları var, birkaç ayda kazanıyorlar o parayı verimerkezi tarafında, ayrıca diğer verimerkezlerine gre tünel ddos koruma hizmeti, hat kiralama gibi hizmetleri var yani şirketin battığı falan yok o cezayı da telekom’a olan borçlarını ödeyebilecek bir firma bu ama inatla ödemeyip vae gibi karlı ve fazla uğraştırmayan bir servisi niye bombaladılar onun mantıklı açıklamasını yapabilecek kimse yok. Şirket sahibi, ceo’su tek kelime açıklama yapmıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi donanımcı123 -- 16 Aralık 2024; 1:24:55 >
  • Türk telekom alt yapısını kullanarak hizmet veren firmaların hiçbir özelliği yok, o nedenle rekabet ortamı oluşmuyor,rekabet ve gerçek anlamda hizmet olması için bu firmaların kendine ait alt yapıları olması lazım.

• beleşcilerin kafalarınca edeceği kar

paraları içerde kalarak telef olmuştur.

hemde dandik hizmet almışlardır.

Zamanında uyardık ama yüzsüz yüzsüz kod paylaşıp durdular çok iyi oldu

• Ruzgarnet denen firmaya ne zaman ceza kesilecek çok merak ediyorum. O kadar çok insanı mağdur ettiler ki ..

• Gıbır nete bulaşmayın derim sistemleri sıkıntılı bir çok siteye girişi engelliyorlar şikayet var sitesine kimse şikayet etmesin diye onu dahi engelliyorlar bunun için bir dürü şikayet var bulaşmayın derim 3-5 lira fazla verin sağlam bir firmaya geçin

• Tamam firmaya ceza kesildi de madur olan abonelerin

Maduriyeti nasıl çözülecek içeride insanların para ları var

Herkez peşin ödeme yaptı.Devlet bu konuda abonelerin

Haklarını savunmayacakmı yoksa beni ilgilendirmez mi

diyecek yani herkez firmanın insafına mı kalacak.

• Kardeşim Cogent firması yüzünden bizde mağdur olduk Comnet ile alakası yok kendileri isteyerek kapatmadı. Ha yedek subnet alabilirlermiydi evet alabilirlerdi

• Bu cezalar haksız. Zaten iflas etmiş bir kuruluş bu. Böyle bir cezayla daha da sıkıştırılması, kuruluşun müşteriye ait geri ödeme işlemini sekteye uğratacaktır. BTK'nın vatandaşları düşünmediğinin kanıtı bu ortada.

• 69 kişide beğenmiş. Ülkenin zeka seviyesine bak. Hizmet durmadan neyi fark edecekti BTK ?

• Comnet 50bin oboneyi hortumlayarak 2024 ün en büyük vurguncusu olarak seneyi kapattı.

• Aferin sana btk. İş bittikten sonra ortaya çık hesap sor. Sen paranı bi şekilde alırsın, bakalım biz mağdurlar paramızı nasıl alacaz, ortada muhatap yok.

• Turkcell de BDK nın kararına rağmen netgsm hatlarını aktif etmiyor.Bakalım onada bir ceza gelecek mi?

• 2002 = 2012 yılları arasında firma sahibi ile çalıştım ilk müşterilerindendi alacaklarına vereceklerine çok sadık çok dürüst insanlardı. Üzüldüm işlerinin ters gitmesine, umarım biran önce toparlanırlar. O zamanki isimleri Sistemnet idi.

• DH Misafiri D kullanıcısına yanıt

8 aydır gıbırnet kullanıyorum daha bir tane engelli yer görmedim

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.