|
İnternet hizmetini durduran Comnet'e BTK'dan ceza yağdı (6. sayfa)
-
-
Bilgilerimiz internette halay çekiyor hocam 😂 -
Ben comnette 100mbps alıyordum turknete geçiş yaptım 20 - 35 mbps arasında geziyor internet leş fazla uzun süre durmam turknette eskiden de turknet kullanıyodum zaten 2-3 ayda bir zam yapınca üst üste başka issye geçtim mecburen ayda 500₺ vericem 20-30 mbps kullanicam şaka gibi -
Hocam 2013'ten beri Türknet kullanıyorum, çok şükür böyle ölümcül kalite kayıpları yaşamadım. 20-30 mbps gerçekten normal değil ve ayıplı hizmet. Bunun için Türknet'e şikayet yağdırdınız mı? Yasal olarak bile en az 75 mbps vermeleri lazım. 100 mbps nerde 20-30 nerde.
Bu arada hangi İSS'ye geçmeyi düşünüyorsun?
-
Tekrar netspeede gecicem hocam 500₺ çok büyük rakam benim için interneti sadece film güvenlik kamerası için kullanıyorum zaten 300₺de çok ama ucuz diye birşey kalmadı ülkede enflasyondan dolayı bir tek maaşlar ucuz kaldı -
He siz fiyattan dolayı şey ettiniz. Anladım evet fiyatlar maalesef çok uçtu. Ama bu fiyatı ödeyecekseniz de bu 20-30 mbit kabul edilebilir hızlar değil. Netspeed'de de bu kadar büyük fiyat avantajları kalmamış olabilir. Ben de Netspeed'e geçecektim 2023'te, yeni binaya taşınmıştık, arada azıcık fiyat farkı vardı, güvendiğim bildiğim İSS olsun dedim maceraya girmedim. Yine Türknet'ten gittik. Arkadaşını Getir, yıllık peşin öde vs ile biraz fiyatta iyileşme sağlamaya çalıştım. Tabii o 5-10 sene önceki muhteşem fiyat avantajları artık yok.
-
Zaten turknetten netspeede geçtim fiyat yüzünden baktım netspeedde zam yapmaya başladı comnete geçtim ben bayağı memnundum comnetten kafam rahattı yıllık ödeyip fatura gelmemesi ama hiç aklıma gelmedi bu şekilde milleti tokatlamanın rahat olacağı çünkü hak var hukuk var diyorduk ama gel gör ki btk yandaş hizmette goygoy pesindeler afk kalıyor herşeye yüzlerce kurum var hiç biri ise yaramıyor ama halkın zararına herşey güzel çalışıyor ülkede benim için ucuz olsun Google açılsın yeterli bıktık valla bu iss ve operatör ücretlerinden -
Merhaba arkadaşlar, iptal edip parasını alan oldu mu ? . İptal ettikten sonra herhangi bir yere bir yazı veya mail atmamız gerekiyor mu bilgisi olan var mı ?
NetGSM ye geçiş işlemi başlattım daha comnet onaylamadı bekliyoruz -
Benim bu digital ortamda şansım hiç yok heralde 3 gündür geçiş işlemi için bekliyoruz vdsl , ref no için bir çıtır geç kaldınız üyeliği başlattım :) -
20-30 suçtan ceza alıp saldıkları adamlar gibi işte...
Hizmet durmasa, şikayetleri göz önüne bile almıyorlar.
Emin ol gündeme düşmese kıllarını kıpırdatmazlar...
Böyle ülke yönetiliyor işte.
-
5 milyon adamlar için çerez parası. -
Hizmetin durma sebebi de BTK gene. Comnet'in yurt dışı çıkışı hizmetini aldıkları dünya çapında bir şirket Türkiye'de engellendi. O yüzden comnet'in bütün interneti aksadı. Her yerden haraç kesme peşindeyiz. AK Parti ucuz her hizmetin kapatılması peşinde.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi borayeris -- 15 Aralık 2024; 17:42:34 > -
turknet e abone olacaklara 1 ay ücretsiz kod: WTT10PB16GHY -
135 günüm kalmıştı. Hangi ISS tavsiye edersiniz, çocuklar evde kullansın yeter, ucuz olsun yeter yani 😁 -
Resmi açıklamalara gel. Bir yerlerde Telekoma olan borcundan bahsediliyor, diğer yandan BTK ceza yağdı diye benzer şekilde borç borç borç ve bu şekilde nedense TurkNet ile anlaşmaya gidildi ve müşterilerini transfer ediyor. Ne kadar tuhaf :)) TurkNet'de babasının çocuklarını evine davet mi ediyor bu borçların içinde nasıl bir anlaşma yapıldı. İnsan matematik yapsa şu olayın anlaşma tarafında nasıl bir saçmalık olduğunu sayılar ile çözemez. Ortada Comnet'in oraya buraya oldukça borcu olduğu anlaşılıyor. TurkNet bu sporu yapıyor.
-
Comnet'i iptal ettiysen portu da kapatıyorlar. Benim port gitti...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Black Code -- 15 Aralık 2024; 21:33:51 > -
Geçiş başvurusunu yaptıktan sonra iptal başvurusu yaptım herhalde portu kapatmamışlardır diye umuyorum -
Arkadaşlar akıl tutulması mı yaşıyorsunuz kafanız mı güzel anlamıyorum.
Comnet başından beri hiçbir zaman son kullanıcının yanında olmadı. Hep şikayetlerde direk hattı kapattı. Son kullanıcı port kaybedecek, yeniden kurulum ücreti ödeyecek, parasını almak için uğraşacak, boş port bulamayınca mağdur olacaktı. Tüm bunları kendi çıkarına kullandı belki aklıma gelmeyen bir sürü sebepten comnet hiç kimseyi takmayarak kral sanıyordu kendini.
Btk suçlu mu suçlu Türk Telekom suçlu mu suçlu ama comnet herşeyi başlatan taraf ve binlerce kişiyi tek tuşla internetsiz bırakacak kadar gözü dönmüş bir firma. İade için açıklama yok arıza için açıklama yok keyifleri ne isterse onu yapıyorlardı.
Biz bir şekilde paramızı alırız. Fakat zerre acımıyorum umarım batarlarsa aldıkları bu kadar ahın çıkışını görürüz.
Son olarak kurumsal hizmeti alanlara Allah sabır versin umarım bir anlaşmazlık yaşayıp saatler içinde milyonlar Kaybetmezsiniz.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X