Şimdi Ara

İnternet hizmetini durduran Comnet'e BTK'dan ceza yağdı (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
153
Cevap
3
Favori
10.410
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
54 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: aliveli90

Btk Bütün bu suçları hizmet durunca mı farketmişler.

La canın yanınca ne güzel sorguluyorsun bazı şeyleri .

• İsmail D. kullanıcısına yanıt

milleti comnete geçirip bedava kullanıp ekmeğini yiyen kişiyi bulduk

• aliveli90 kullanıcısına yanıt
    bence tam tersi. bu inceleme ve cezaların çıkacağı haberi önden comnete gitti belki savunma falan sormuşlardır bilemiyorum, bell ki comnet de bırakıp gitti. zaten beceremiyorlardı
  • donanımcı123 kullanıcısına yanıt
    evet oldu, bizzat konusunu açtım. abonelik bilgileri ve pppoe şifreleri çalındı
  • ee bizim içeride kalan günlerin parası ne olacak, iadelerle ilgili bir detay vs. hiçbir şey yok

• Saçma sapan mesajlar gelmiş.

Cumartesi günü taşıma ücreti ödedim 1900 TL. İçeride 378 günüm kaldı.

Firma sürekli kampanya üzerine kampanya yapıp sözde kotalı 600 gün uzatma kampanyası yapıp toplayabildiği kadar toplayıp kepenkleri kapatıp tüydü.

Telekom borcunu da aylardır ödememiş.

Btk ceza kesmek yerine kayyım atar kimseyi mağdur etmezdi.

Data Center firması büyük ihtimalle ayrı şirkettir.
  • Bedavanet B kullanıcısına yanıt
    Ne alaka simdi burada. Kod paylaşılan konuya git
  • Bir dönem ucuz diye kullanmıştık. Rezil rüsva olmuştuk. Bu cesaretleri nereden alıyorlar bilinmez fakat telefondaki müşteri hizmetleri işi hakaret boyutuna bile getirebiliyor. Ben bunu yaşamadım fakat şikayetvar da bununla alakalı bir sürü şikayet var. Tüketici hakem heyetinden haksız nedenlerden kaynaklı yansıttıkları ücretlerin tamamını aldım. Böyle rezil bir firma. Bir de forumda orda burada sırf ''ucuz'' olduğu için ''o zaman sen git superonline al'' diyip fazla para vermeyi enayilik olarak görenler var. Comnet a az para verdin bunca zaman ne oldu sonucunda??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cem_23 -- 14 Aralık 2024; 2:34:37 >
  • bu kafa ile daha çok iss iflas edecek veya yok olucak.iletişim hatlarını ve diğer internet servis hizmetleri kiralayıp para kazanmak zor. toptan alıyorsun ve müşteri çekmelisin müşteri sayın artsın diye fiyatı da yükseltemiyorsun. fiyat düşük kira yüksek... sonra .. gördük ne oldu.kiracı değil kendi altyapın olmalı.
  • İnternet abonesi olup nasıl içeride alacağınız oluyor , yıllık vs peşin para ile satılan paket mi vardı
  • aliveli90 kullanıcısına yanıt

Klasik BTK. Saçmasapan şeylerden Poyraz Net'in lisansını iptal ettiler ama kullanıcılarını mağdur edip duran merdiven altı İSS Comnet için yıllarca bir şey yapmadılar.

• impossible kullanıcısına yanıt

Firmayı kapatıp gidecekler bence

• BTK elinden geleni yapmış Mesut’un söylemesine göre. Sürekli ikaz etmiş dağıtıcı firmayı ama dağıtıcı firma takmamış.
  • ne türknet i .müslüman aynı delikten 2 kez sokulmaz demiş peygamberimiz sav.uyanık olun.

• 4 sene önce mileniumcom'da iken hiçbir hakkımı düzeltmeyip gönderdiğim delillerime bile bakmadan insafı millenicoma yalan yanlış bırakan hiçbir arama yapmadan yaptıkları sözde 27 ay taahhütü ceza parasını ödedim kurtuldum beni ve benim gibileri savunmayan BTK şimdi bizi comnetin patlamasından mı kurtaracak
  • Ne zaman iade yaparlar acaba
  • Şimdi bu com net yetkilileri bakiye kalan günlerinizin parasını geri ödeyeceğiz diye kısacık yazmış ama sonrası hiçbir açıklama yok sürekli turknet'e geçin turknet'e geçin diyor e sonrası ne olacak şimdi bir de yüksek ceza yedikten sonra elimde para yok deyip kaçacak mı yoksa konkordato ilan edip bütün comnete güvenip kandırılan bizleri daha da mı mağdur edecek?
  • Ortada bir devlet olmayınca geriye şov kalıyor.
    Normalde kapandığı anda Telekom'un devreye girip devam ettirmesi gerekirdi.

Telefonlarda internet olmasa büyük mağduriyetler yaşanırdı.
  • headkoc H kullanıcısına yanıt
    Telekom neden devam ettirsin? Merak ettiğim içi soruyorum
  • Meşhur bir deyiş vardır.Ucuzdur vardır bir illet.Pahalıdır vardır bir hikmet.

Mağdur olanlara geçmiş olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi joven -- 14 Aralık 2024; 12:47:58 >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.