Şimdi Ara

İnternet hizmetini durduran Comnet'e BTK'dan ceza yağdı (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
153
Cevap
3
Favori
10.410
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
54 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Tüketiciye neden tazminat ödemiyorlar? Ceza kesiyorsunuz da bunu mağdurlara pay etmeniz gerekmez mi? Neden tüketiciyi mağdur olduğuyla bırakıyorsunuz?
  • Adamlar türk Telekom'a olan normal faturalarını ödememişler bunları mı ödeyecekler
  • joven kullanıcısına yanıt

Allah Aşkına Verdiğin Cevaba Bakar mısın? O Kadar Gülüyorum ki Teşekkür Ederim Kahkaha Attırdığın İçin. Allah Akıl Fikir İhsan Eylesin Başka da Birşey Demiyorum. Her Pahalı Olanda Hikmet Arayıp Her Ucuz Olanda İllet Arayan Adama Ne Denir Bilemedim.

Sana Bir Örnek Ankara da Meşhur Bizim Köfteci Piyasının Çok Üstünde Fiyata Köfte Ekmek Sattı. Millet Pahalı ama Kaliteli Diye Yıllarca Yedi Ama Adam Millete Pahalı Pahalı Domuz Eti Satmış. Şimdi Hikmet Bunun Neresinde?

• İade almak hayal.

Daha Telekoma borçlarını ödeyecek
    Dönecek devletin kestiği cezayı ödeyecek
    Sonra dönecek günleri hesap edecekte iadeleri yapacak.

Şu durumda datacenter bile kapanır satmak zorunda kalır.
  • ronnettee kullanıcısına yanıt

Yeni üye oldum siteyi nasıl kullanacam daha çözemedim 😊

• OsbourneReynolds kullanıcısına yanıt
    Çünkü Hep Bana Rabbena... Hiç Vatandaşa Öyle İyilik Yaparlar Mı?
  • vitriol kullanıcısına yanıt
    Umarım Türknet Alacakları Parayla Ödemeyi Düşünmüyorlardır... Tabi Ödeyecek Mi?
  • Zamanında adam akıllı varlığını hissettirsen de bu adamlar böyle geniş geniş takılıp milleti öpmese Benim kabaca bi hesapla 5-6bin tl alacağım var Benim gibi binlerce kişi var Sanmıyorum ki bu parayı alabilelim
  • ALBAY PARS kullanıcısına yanıt

İstisnalar genel kaideyi değiştirmez.

Dolandırıcıların argümanıdır ucuz etiket.

• joven kullanıcısına yanıt
    Bugüne Kadar Herşeyin Ucuzunu Ama Kalitelisini Kullandım Emin Ol Hep Kâr lı Çıktım. Her Pahalı Kaliteli Olacak Diye Kaide Yok.
  • ALBAY PARS kullanıcısına yanıt

Siz ucuzunu almamışsınızdır biraz daha uygun fiyatlısını almışsınız.Ucuz ile kalite bir arada olamaz.İlkaki bir yerlerden eksik kalitesi düşüktür.

• Bırakında adamlar üyelerin iadesini yapsın hemen akbaba gibi cezayı kesmişler, bari aldığınız parayla mağdur olan vatandaşları kurtarın.
  • Btk zamaninda müdahale etmemis. Caeza buyusun de alacak cok olsun diye beklemisler diyebiliriz. Ya da iyi niyetli(!) olarak; firma kendini duzeltsin diye beklemiştir.
    Kullanicilara geçmiş olsun.
  • Neden bir anda evde hizmeti sonlandırdılar , bilgi var mı
  • alimmm78 kullanıcısına yanıt
    45 milyon Telekoma borçlarını ödememiş.
  • Bizim paramızı versinde ceza yemesi beni ilgilendirmez.
  • Comnet telekom altyapılı 1000 mbps hizmet sunuyorsa ve bu hizmeti alanlar Türknete geçişte bunu alamayacaklar mı?
  • ssbrutality S kullanıcısına yanıt
    Devletimiz var olsun 😂
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.