Şimdi Ara

İnternet'i sınırsız yaptım mı acaba.? (ACİLL)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.039
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • TTNET'in internet adresinden online işlem yaparak internetimi sınırsız yaptım...
    Acaba olmuşmudur.? Kullanıcı bilgilerim bölümünde sınırsız olarak gözüküyor...
    Seçtiğim paket 1LİMİTSİZ Paket olarak geçiyor doğru seçtim mi acaba yani fatura 45 tl mi gelir.?
    Lütfen yardım edin çok acil şimdiden teşekkür ederim iyi çalışmalar.

• onu bende merak ediyorum bende 18-10-2009 tarihinde yaptırdım. telefonlada arayıp sordum sınırsız kullanabilirsin dediler ama ben ay başını bekliyeceğim. faturanın ise ne gelecei belirsiz gibi . kota aşımı varsa faturaya eklenir dediler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mathman333 -- 20 Ekim 2009; 18:50:05 >
  • arkadaşlar yokmu başka yapan bilen yaaa çok acil cevaba ihtiyacım var...
  • Bende sınırsıza geçmek için ay sonunu bekliyorum,bildiğim kadarıyla ay sonu sınırsıza geçildiğinde fark ücreti ödemiyorsunuz,ayın 20 sinde geçiş yaptısaynız 10 günlük farkıda alıyorlar,ama ne kadar fatura gelecek tam olarak bilemicem fakat 45 liradan fazla geleceği kesin gibi...
  • Online işlem merkezinden öğrenebilirsin.
  • 45 liradan fazla fatura gelebilir. mesela 65 gibi , bunun örnekleri var.
  • online işlem merkezinde işlem gerçekleştirilmiş olarak gözüküyor...
    az önce ttnet'i aradım çalışma var ilerleyen saatlerde arayın dediler birde akşam arayıp konuşacağım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Online işlem merkezinden yaptıysanız, tarife değişikliği yapmışsınız demektir. Zaten online işlem merkezinin amacı o, insanlar internetten işlemlerini yapabilsin diye....
  • Tarifeniz 1 mbit sınırsızdır. Ancak kotalıdan kotasıza geçişte ilk ay fatura 10-15 lira fazla gelebilir. Diğer ay sabitlenir.
  • yardımlarınız için çok teşekkür ederim...
    son birşey sormak istiyorum 1LİMİTSİZ Paket olan paketin ücreti ne kadar?
  • 45,30 Tl gibi birşey...
  • bundan sonraki aylar 45,31 gelir ama ilk ay kasımda kullanacağının ücreti 45,31 tl + 11 günlük ekim kısmi kullanım ücreti (45,31-26,81)/31*11= 6,96 tl + ekim kota aşım ücreti ( ayın 20 sine kadar kota hakkın 2,58 gb bu miktarı aştıysa onunda parası eklenir.
  • online işlem merkezinin amacı insanların işlerini internet üzerinden halledebilmeleri...1 mb limitsiz pakete geçmişsin...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.