Şimdi Ara

internet ile ilgili garip sorunum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
518
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar baya uzun bir süredir bu konu ile başım dertte ben kotalı kullanıcıyım
    işletim sistemim windows vista premium
    ve ben genellikle msne girdikten sonra sürekli olarak kotam gidiyo yani modemde veri transferi olan ışık yanıp sönüyo ama aşırı derecede ve hiç durmuyo msni kapatıyorum sonra hala devam ediyo ama genellikle msni açınca oluyor bu olay
    Hizmet servisini aradım sizden kaynaklanan bir sorun dedi bilgisayarınıza virüs girmiş olabilir dedi.Ama virüs taraması yaptım o zaman virüs çıktı ama şimdi yok yne tarattım
    ayrıca windowsta ağ desteği ile güvenli modda çalıştığımdada bir sorunum yok herşey gayet normal ve güzel acaba bunun bir çözüm yolu varmı hangi yolu denediysem olmadı
    son bir eklemem daha var xp pro kullanırkende yapıyodu bunu ancak o zaman anti virüs programı kullanıyordum yani anti virüs olmadanda yapıyor ama garip tarafı ağ desteği ile güvenli modda calıştırınca sorun falan yok

Yardımlarınızı bekliyorum...

• Combofix'i indiriniz. Virüs veya kullanıcı oturumunda sorun varsa düzelir.
  • mawi_kral, arkadaşım Msn'de WebCam(kamre ) açıyorsanız normaldir. Onun dışında veri aktarma olmaz. Sadece sizin kamerayı açmanızla değil karşıdaki kişininde kamreyı açması sizin veri almanıza neden oluyor bu da kotaya yansıyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: mawi_kral

arkadaslar baya uzun bir süredir bu konu ile başım dertte ben kotalı kullanıcıyım
    işletim sistemim windows vista premium
    ve ben genellikle msne girdikten sonra sürekli olarak kotam gidiyo yani modemde veri transferi olan ışık yanıp sönüyo ama aşırı derecede ve hiç durmuyo msni kapatıyorum sonra hala devam ediyo ama genellikle msni açınca oluyor bu olay
    Hizmet servisini aradım sizden kaynaklanan bir sorun dedi bilgisayarınıza virüs girmiş olabilir dedi.Ama virüs taraması yaptım o zaman virüs çıktı ama şimdi yok yne tarattım
    ayrıca windowsta ağ desteği ile güvenli modda çalıştığımdada bir sorunum yok herşey gayet normal ve güzel acaba bunun bir çözüm yolu varmı hangi yolu denediysem olmadı
    son bir eklemem daha var xp pro kullanırkende yapıyodu bunu ancak o zaman anti virüs programı kullanıyordum yani anti virüs olmadanda yapıyor ama garip tarafı ağ desteği ile güvenli modda calıştırınca sorun falan yok

Yardımlarınızı bekliyorum...

Windows Güncellemeleri olabilir .

@Donald_Duck arkadaşımızın önerdiğini dene ve ayriyetten Spyware Doctor ve Spybot Search bu programlarıda yükleyip bir tarat .

• xp pro kullanıyorum aynı sorun bendede msn açtığımda birden kota harcamaya başlıyordu
    şöyle yaptım.
    başlat-çalıştır gir services.msc yaz
    arkaplan akıllı aktarım hizmetini devre dışı yapıp uygula,tamam dedim sorun çözüldü
  • saolun arkadaşlar sorunu çözdüm

şöyle oldu:

çalıştır>msconfig>hizmetler>akıllı aktarım hizmetini,(ve durdurulan ama seçili olan tüm hizmeleri) ve ayrıca windows installeri devre dışı bıraktım sorun çözüldü
  • mawi_kral, arkadaşım hade gözün aydın.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bir garip İnternet problemi
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.