Şimdi Ara

İnternet Kablolu Yavaş, Kablosuz Hızlı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
3.237
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Geçen hafta başında evime yeni telefon hattı ve adsl çektirdim fakat sürekli sorunlarla karşılaşıyorum modem kablolu şekilde bilgisayara bağlıyken internet var gözüküyor fakat internet sayfasının açılması 5 dakika. Fakat bilgisayara wireless takıp modemden internete girince hiç bi sorun yok internet gayet hızlı.. Bunun çözümü hakkında bilsi olan varmı acaba.. Teşekkürler Şimdiden...

• Normalde tam tersi olması lazım... Modemin ethernet çıkış yerinde, bilgisyar ethernet girişinde veya ethernet kablosunda problem olma ihtimali var mıdır ?

Normalde kablolu maksimum hız olurdu....
  • Modemi telekomdan verdiler sorun varmı bilmiyorum ama bilgisar eternet kartında sorun olabilir diye harici bi ethernet kartı taktım aynı sorun devam etti :S 2-3 kere de farklı kablolarda denedim kabloda sorun olabilir diye ama bi sonuç alamadım :S

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Funlu -- 2 Nisan 2012; 12:39:54 >
  • Üst düzey bir bilgim yok ama anormal bir durum böyle olması.... Normalde kabloluda en fazla verimi alırsınız ama...
  • aynı sorun bende de mevcut
  • Bendede bu durum var. Virüs falanmı bulaştı acaba

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  •  İnternet Kablolu Yavaş, Kablosuz Hızlı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Robin van Persie kullanıcısına yanıt
    Ethernet bağlantısında sorun olmasın, farklı modem takıp deneme şansınız varsa birde öyle deneyin..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.