Şimdi Ara

İnternet Kesintisinde İkinci Dalga! (Sorun Düzeldi)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
540
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 23.00 gibi gitti hala yok, müşteri hizmetlerine ulaşılmıyor...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sedat_60 -- 6 Mayıs 2012; 1:02:20 >

• bu sefer herkesin kesilmemiş gibi bizim arkadaşta aramakta ama meşgul : D ttnet herzaman ki gibi meşgullerde
  • benim intetnette kesildi beylikduzu istanbuldan bildiriyorum :p
  • Benimde aynı saatlerde internetim kesildi.
  • Müşteri hizmetleri düştü bulunduğum bölgede altyapı çalışması varmış 5 saat içinde düzelecekmiş. Esenler'de oturuyorum.
  • İstanbul bağcılar net var gibi gözüküyor ama bağlanmıyor aynı geçen sefer ki gibi aynı saat 23 gibi ama bu sefer komple gitmemiş her halde .
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sedat_60

Müşteri hizmetleri düştü bulunduğum bölgede altyapı çalışması varmış 5 saat içinde düzelecekmiş. Esenler'de oturuyorum.

Hiç inandırıcı değil geçen seferde fibere geçiyorduk ondan oldu demişlerdi yalancı çoban gibi oldular hiç bir dediklerine inanmıyorum .
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bir garip İnternet problemi
    4 yıl önce açıldı
    windows 7 de internet kopma sorunu
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bende beylikdüzündeyim ama belirli yerlerde kesildi heralde :) Adnan kahveci Mahallesi tarafında net yokmuş :D
  • istanbul bakırköyde internet yok.. saat 23 de gitti...
  • bahçelievler-istanbul, bir öncekindeki gibi, dsl oturuyor, ppp ışığı yanmıyor, kaçta gitti bilmiyorum ama şu an yok...
  • Avcılar'dayım 1 saat kadar internet kesintisi oldu.
  • Benim internetim gelmiş bulunmaktadır.(Esenler)
    Bilginize...
  • İstanbul-Bağcılar internet geldi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: layzeboy

bahçelievler-istanbul, bir öncekindeki gibi, dsl oturuyor, ppp ışığı yanmıyor, kaçta gitti bilmiyorum ama şu an yok...

Geldi...
  • Bende de dediğiniz saatlerde gitti ve geldi. Müşteri hizmetlerini aradım. 12 dk. bekledikten sonra çıkan kişi direk genel bir sorun olduğunu söyledi. Sorundan etkilenen yerler Tekirdağ ve İstanbul bölgeleriymiş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Umut -- 6 Mayıs 2012; 0:19:39 >
  • En azından telefonda cevap vermişler. Yine saldırımı acaba?
  • Genel bi sorun değildi heralde evet 1 saat kadar önce geldi.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.