Şimdi Ara

İnternet Kotam Azalmıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Wroiz , Wroiz Daha Az
2 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 2 Misafir - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17
Cevap
0
Favori
2.972
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Aveaya yeni geçtim ve seç paketlerinden birini seçtim. 1gb internetim var ama ne kadar internete girersem gireyim kota sbt kalıyor. Acaba bugünlerde bir problem mi var yoksa hattimda bir hata mı var? Önceden ilginç bir turkcell hattım vardı ve saat 12den sabaha kadar internete sınırsız girilebiliyordu. Hiçbir ücret falan ödemeden uzunca süre öyle kullandım. Hatta hattimi hergün bir arkadaşım istiyordu. Millet sıraya girmişti resmen. Kısacası aveada bir problemi mi var bugünlerde?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: CooLasFcuK

Aveaya yeni geçtim ve seç paketlerinden birini seçtim. 1gb internetim var ama ne kadar internete girersem gireyim kota sbt kalıyor. Acaba bugünlerde bir problem mi var yoksa hattimda bir hata mı var? Önceden ilginç bir turkcell hattım vardı ve saat 12den sabaha kadar internete sınırsız girilebiliyordu. Hiçbir ücret falan ödemeden uzunca süre öyle kullandım. Hatta hattimi hergün bir arkadaşım istiyordu. Millet sıraya girmişti resmen. Kısacası aveada bir problemi mi var bugünlerde?

ilk kullanıma başladığı an itibariyle 12 saat geçtikten sonra mı sorgulama yaptın?
  • quote:

Orijinalden alıntı: byds24

quote:

Aveaya yeni geçtim ve seç paketlerinden birini seçtim. 1gb internetim var ama ne kadar internete girersem gireyim kota sbt kalıyor. Acaba bugünlerde bir problem mi var yoksa hattimda bir hata mı var? Önceden ilginç bir turkcell hattım vardı ve saat 12den sabaha kadar internete sınırsız girilebiliyordu. Hiçbir ücret falan ödemeden uzunca süre öyle kullandım. Hatta hattimi hergün bir arkadaşım istiyordu. Millet sıraya girmişti resmen. Kısacası aveada bir problemi mi var bugünlerde?

ilk kullanıma başladığı an itibariyle 12 saat geçtikten sonra mı sorgulama yaptın?

1 haftadır kullanıyorum hattı.

• demek yalnız değilim bende 2 aydır internet aşımsız internet paketi alıyorum. kulandıktan sonra 40 mb kadar düşüyor daha sonra gb larca download yapıyorum fakat düşmüyor. faturada acısını çıkaracak diye düşünüyordum. faturaya bu ay baktım ki paket ücretide yok ama 2,5 gb kullanım yapmışım 1 krş internet yansımamış şaşırdım. bu ayda kullanmaya devam ediyorum. anlamadım gitti avea sistemi takılmış her halde
  • O zaman bu paketlerle ilgili bi sorun var demek ki. Umarım çakmazlar durumu
  • quote:

O zaman bu paketlerle ilgili bi sorun var demek ki. Umarım çakmazlar durumu

çakmasa bile elektrik faturalarındaki kaçak elektrik payı gibi paketsiz internet kullananlardan 99 tl fatura stop uygulayıp acısını fazlasıyla çıkarıyor. geçen sene 10 mb için avea 72 tl ödedim. ondan acımadan kullanıyorum. tabi sürekli sorgulamalar ile kendimide güvene alıyorum farklı bir fatura gelir ise elimdeki kanıtlarla vereceğim mahkemeye

• quote:

Orijinalden alıntı: byds24

quote:

çakmasa bile elektrik faturalarındaki kaçak elektrik payı gibi paketsiz internet kullananlardan 99 tl fatura stop uygulayıp acısını fazlasıyla çıkarıyor. geçen sene 10 mb için avea 72 tl ödedim. ondan acımadan kullanıyorum. tabi sürekli sorgulamalar ile kendimide güvene alıyorum farklı bir fatura gelir ise elimdeki kanıtlarla vereceğim mahkemeye

BeniBenim faturasız. Çok bir zararım olmaz Benim de boşu boşuna çok liram gitti. Onlara saysınlar.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İnternet hızım düştü
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Dikkat edin yinede .Avea bu ne yapacagi belli olmaz. Faturasiz hat olsa sorun degilde faturali hatlarda dikkat etmek gerekiyor. Bqzi faturali hatlarda fatura stop 99 ve 199 lira ona gore yani
  • Ahah ah keşke vodafone'da böyle yapsa arada. Hediye bile göndermiyor.

• quote:

bu konuyu kaldirmazsaniz çakarlar ve açigi kapatirlar konuyu silseniz iyi olur

• quote:

Orijinalden alıntı: aykutkk

Ahah ah keşke vodafone'da böyle yapsa arada. Hediye bile göndermiyor.

aynen vala. Aveadakilere özenir olduk

• faturali hatlarda kotam azalmiyor diye sinirsiz kullanim demeyin ay sonunda faturaniz senlenir yoksa. Aveaya guvenmeyin bu konuda
  • Fazla para yollayamazlar ki.Konuyu açan arkadaş için birşey söyleyemem ama cyds24 isimli arkadaş aşımsız paket kullandığını söylüyor.Ne olursa olsun fazla fatura yok.Bu zaten paketin sloganı.Hız düşürmeleri gerekir.Onu da düşürmüyorlar diye arkadaşı mı suçlayacaklar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dr. X

quote:

bu konuyu kaldirmazsaniz çakarlar ve açigi kapatirlar konuyu silseniz iyi olur

Bence de silinsin konu,
    Avea çakmasın,gözümüzün yaşına bakmaz,walla keser hızımızı

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • sinirsiz kullanan arkaddaslari gelecek ay aveaZedeler sayfasinda gorucemgibi icime doldu galiba
  • Son gülen insallah avea olmaz

• quote:

Orijinalden alıntı: OnlyLove

Son gülen insallah avea olmaz

avea yeterince gülmedi mi de şimdide son gülen o olsun daha önce sonradan önceki ayların gözden kaçanlarını faturaya yansıttığını duymuştum. bakalım bu ayın 26 sında bunu yapacak mı? yaparsa elimde her türlü online işlerin ekran görüntüleri avea bana gönderdiği smsler bende duruyor var bütün yasal haklarımı ararım. forumda geçen ay modemlerde internet hızının düşmediğiyle ilgili konular var hiç birinde ek ücret yansıdığına dair bir şikayet yok çünkü aşımsız. ben demiyorum avea diyiyor

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.