< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
İNTERNET KUTUSU [ TEKNİK DESTEK ] (12. sayfa)
-
-
21:00 dan bu saate kadar paket loss var bir çalışma mı yapılıyor ?
-
Merhaba yeni abonelik başvurusu yaptım. 8576082888 abone numaram kurulum için randevu alamadık henüz destek olabilir misiniz?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Merhaba,
Cuma akşam Turknet iis den geçişim oldu, hız vs. genel olarak iyi ama evden çalışmaktayız, iş yerime vpn yapınca kullandığımız uygulamalardan bazıları çalışmamaya başladı teams, ftp, rdp de kesintler vs. yedek internetim Turkcell vın'a geçiş yaptığımda sorunlarım düzeliyor. Garip yanı mail, intranet, internet, bazı uygulamalar çalışıyor, bazıları çalışmıyor. Turknet'te böyle sorunlarım kesinlikle yoktu. Eşimle beraber evden çalışmaktayız ve bu durum bizi çok zora sokuyor. Abone numaram:8576099163
-
İnternetkutusu ekibinden bir arkadaşla görüştüm. Durumla ilgilendiklerini ve forumdaki yazıyı güncellememi rica ettiler. Forum paylaşımı güncelleyeceğim ancak ağıza bal sürmekle sorun çözülmüyor maalesef. Sorunum çözülürse memnun kalacağımı belirtip görüşmeyi sonlandırdık. Umarım bir sonuç elde ederim. Şimdilik beklemedeyim. Bir gelişme olursa paylaşacağım.
-
500 mpbs ve 1000 mbps paketler ne zaman gelecek?
-
@internetkutusu Hocam bu sorun ne zaman çözülür? Eğer çözülemeyecekse eski operatöre geçeceğim.
-
Merhaba,
Sorununuzun çözümü ile ilgilenmekteyiz. En kısa süre içerisinde tarafınıza geri dönüş sağlanacaktır. -
İlgi ve alakanız için teşekkürler. Sorunum biraz spesifik olduğu için statik ip ile çözüm sağlanabildi. Telekom ve internetkutusu kendi arasında kök çözümü için çalışacakları iletildi. Teşekkürler.
-
Bulunduğum lokasyonda vdsl portu yoktu sabah sorguladılar, adsl var dediler. Aksamına adsl basvuru için aradım, bu sefer vdsl port var dediler. Whatsapptan sözleşme gönderip hemen işleme alınacağı söylendi. Abonelik sözleşmesini adobe pdf ile doldurdum. İmza sirkümden imzamı da pdfe ekledim kimlikle beraber gönderdim, yarın da ıslak imzalı asıllarını kargo ile göndereceğimi söyledim. Ancak gelen cevap çok ilginçti. Islak imzalı doldurup buradan gönderin dediler :)
Tekrar arayıp mh arkadaşa pdfteki imzanın zaten ıslak imza olduğunu, çıktı alıp ıslak imza yapıp foto çekip göndermem ile bunun arasında fark olmadığını, isterse noter onaylı imza sirkümü de ekleyip gönderebileceğimi söylememe rağmen mh arkadaş ıslak imzayı jpeg dosyasından anlayabileceğini söyledi :)konusmanın en sonunda zaten şu an ıslak imzalı göndersem bile işleme alamayacağını, abonelik işlerine o bakmıyormuş, yarın sabah 9'da gelen ekibin işleme alacağını belirtti.
1 saat neyi konuştuk o zaman biz:) Olan benim 1 saatime oldu. İlk izlenimim olumsuz, çok amatörce iş yapıyorlar, ıslak imza, imza sirküsü vs. bu gibi kavramların anlamlarından habersizler. Abone olabilirsem asıl hizmeti de yorumlarım.
Güncelleme (14.09.22): Firma arayıp bilgi verdi, yukarıda yazdığım şekilde gönderdiğim belgeleri onaylanıp başvuru işlemini başlattı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi loremipsum -- 14 Eylül 2022; 14:17:20 >
-
Merhaba bugün bağlantı yapıldı ama hızım çok düşük. incelenmesini rica ediyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi can1742 -- 13 Eylül 2022; 22:31:19 > -
Merhaba,
Abone numaranızı pm üzerinden iletebilir misiniz?
Teşekkür ederiz.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Hocam şöyle söyleyeyim. Yazdıklarınızdan anladığım kadarıyla, klasik sözleşmeyi çıktı alıp imzalak yerine fantazi yapıp pdf üzerinden PC'de imza atıp göndermişsiniz. Bu dediğim gibi biraz bilmişlikle ileri gelen fantastik bir yol. Bunun yerine sade düz bir vatandaş gibi sözleşmeyi çıktı alıp, ıslak imzalayıp fotosunu atman yeterli. Hatta MH ile görüşmene bile gerek yok. Whatsapp'dan direkt ıslak imzalı sözleşmeyi atıp pusuda beklemen yeterli. Çok kısa sürede işleri hallediyorlar ki ben Adana'da ikamet ediyorum. Urfa,İskenderun,Gaziantep gibi birçok akrabamı da bu firmaya geçirdim maksimum 2-3 günde geçiş sağladılar. Bir akradaşımın aboneliğini ise sıfırdan başvurdum. 1 günde bağlantı sağlamışlardı.
Ayrıca adamlar işleyiş hızlansın diye sanki ellerinde ıslam imza varmış gibi sisteme dosyanızı yüklüyor. Daha sonrada arşivlerine gerçek evrağı gönderirseniz koyacaklar. PDF ile attığınız imza ile sonradan çıktı alıp attığınız imza arasında fark olacağı için yine tekrar edeyim biraz bilmişlikle gelen bir fantazi olacağı için MH size göndereceğiniz evrağı imzalayıp fotosunu atmanızı söylemiş. Adamları şu şekilde haklı görüyorum herhangi bir yasal süreçte sisteme yükledikleri ıslak imzalı evrak ile arşivlerinde bulunan evrak bire bir uygun istiyorlar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sezgin2 -- 13 Eylül 2022; 23:14:0 >
-
Anlattığımı yanlış anlamışsınız. Ben pcden imza atmadım, paint vs programla da imza atmadım, noter onaylı imza sirküsünden imzayı pdfe ekledim. Atılan imzanın benim olduğunu her yerde doğrular ve beni yükümlülük altına sokar bu belge. İsterse bu imza sirküsünü de gönderebileceğimi söyledim. Pdfe eimza ekleyerek basvuru yapılabilen bir sektörde bu yaptıkları bana göre firmanın amatörlüğü, benim bilmişliğim değil.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi loremipsum -- 14 Eylül 2022; 0:8:12 > -
Merhaba,
İrtibat numaranızı pm üzerinden iletebilir misiniz?
Teşekkür ederiz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi internetkutusu -- 14 Eylül 2022; 9:36:19 > -
İlk abone olurken whatsapp üzerinden referans kodu ileterek abone oldum ve bana ikinci faturamin çıkmayacaği yani bedava olacaği bilgisi verildi şimdi ise bana 66.93 TL fatura geldi? Yanlislik mi var acaba? Açıklama yaparmisiniz?
Abone no: 8576086343@internetkutusu
Merhaba,
Mevcut faturanız sistem tarafından çıkartılan indirimli bir fatura olmaktadır. Whatsapp Destek hattımız ya da Müşteri Hizmetlerimiz ile iletişime geçerek faturanız üzerinde gerekli düzenlemelerin yapılmasını sağlayabilirsiniz.
Sağlıklı günler dileriz. -
Takip
Merhaba
Ekibinizden Batuhan bey aradı, bilgi verdi. Dün gönderdiğim evraklar ile başvuruyu kabul ettiklerini belirtti. Ben de bugün kargonuzu gönderdim.
İlgilendiğiniz için teşekkür ederim.
-
Bir arkadaşla dün görüştük ve ilgilendiğini söyledi ancak ilgilenmek benim sorunumu çözmüyor icraat gerekiyor. Artık süslü laflar duymak gazımı aldıklarını hissetmek beni ciddi anlamda rahatsız ediyor.
Bir sorun olduğu aşikar. Hızımı düşürüp bir kaç gün denemeyi önerdi kabul ettim. Şu anda hızımı 70 e sabitlediler. Az önce saat 20:30 civarı kontrol sağladığımda hız yaklaşık 10-15mpbs civarı geliyor. Bu iş canımı sıkmaya başladı. Gerçekten sorunun benden kaynaklı olduğunu ve düzeleceğine inansam ankastreden gelen tüm kabloları yenileyeceğim ancak biliyorumki tüm iss temsilcileri ufak bi hatada altyapınızda arıza var diyor. Anlamadığım 1 hafta öncede aynı altyapı vardı ve sorunsuz kullanıyordum. @internetkutusu ' na geçince mi oldu bu altyapı sorunu. @internetkutusudestek @internetkutusu Hızımı sabitlemeniz sorunuma çözüm olmadı. Böyle giderse yakın zamanda farklı bir iss arayışına gireceğim.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X