Şimdi Ara

internet pcde yavaş telde hızlı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
634
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • evet arkadaşlar aslında söylenecek birşey yok çok net bir problem internetim yavaş ama yavaş olmasının sebebini çözemiyorum superantispyware diye bir program var her akşam tarama yaptırıyorum her akşam 400 küsür bişey buluyor siliyorbazen google açılmıyor youtube açılmıyor diğer siteler açılıyor ama google ve youtube açılmıyor ssl hatası diyor bu web sayfası kullanılamıyor diyor server 502 error diyor ama diğer siteler açılıyor
    bu sorunu daha önce yaşayan biri varsa yardım ede bilir mi

• Spyware yazılımı ile ilgili olduğunu sanmıyorum. Sağlam bir antivirüs ile taratın. İe ayarlarını sıfırlayın ve registry temizliği yapın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: adm1234

Spyware yazılımı ile ilgili olduğunu sanmıyorum. Sağlam bir antivirüs ile taratın. İe ayarlarını sıfırlayın ve registry temizliği yapın.

REGİSTRY TEMİZLİĞİNİ BİRAZ AÇAR MISIN?

şuan dns değişikliğiyle hızlandı youtube takılmıyor

ÇÖZÜMÜ
    195.46.39.39
    195.46.39.40

FARKLI DNS LER bilindik dnsler sıkıntı yaratıyor
    hükümetten kaynaklıymış
  • Bilgisayarın kayıt defteri vardır tüm verilerin kodlandığı kısım. ama eğer dns ile çözüldüyse registry ile alakalı değildir. RegClean Pro tavsiye ederim.
  • arka planda yapılan işlemlerden dolayı olabilir, örneğin arka planda virüs programının otomatik güncellemesi yapılıyordur vs. gibi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ssl hatasını birçok kişi alıyor

• Pc ile telefon ayni verileri yuklemez. Telefonun daha hizli olmasi normal diye dusunuyorum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Wifi Telefonda Daha Yavaş?
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • @fds14 her seferindede güncelleme yapıyordur dimi? Güncelleme olsa bile siz dosya indirirken o kadar çok mu yavaşlıyor internetiniz?
    @KacaK35 Sitenin mobil versiyonu yoksa aynı veriler yüklenir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 55electronicdesign

@fds14 her seferindede güncelleme yapıyordur dimi? Güncelleme olsa bile siz dosya indirirken o kadar çok mu yavaşlıyor internetiniz?
    @KacaK35 Sitenin mobil versiyonu yoksa aynı veriler yüklenir.

bandwidth programlarıyla arka planda interneti kullanan uygulamaları kontrol etmenizi öneririm.

• internet kullanan programların hepsini kapattım gene aynı sorun oluyordu bilgisayardan bile kaldırdım
    iyibir virüs programıyla temizledim geçmişi sildim aklınıza gelenbilecek herşeyi yaptım sorun youtube ve twittertın kapatılmasından kaynaklı dnsleri değiştirdiğiniz zaman farklı dns ler kullanmanız gerekiyor 8.8.8.8 - 8.8.4.4 işe yaramıyor netiniz hızlanır ben youtubeyi iyi hızlı güzel kullanıyorum şuan
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.