ttnet tarifem limitsiz 1mb.Ama pc bugün internete 448 kbden bağlanmaya başladı.Yani hız yarı yarıya düştü.Sadece bununla kalsa iyi.Aynı zamanda 10-15 dkde bir internet bağlantısı kopuyor.Bu mesajı yazarken bile koptu.Yeniden girip devam ediyorum.(Özellikle limitsiz tarife kullanıcıları için soruyorum) Sizde de bu durum oluyor mu? Haberlerde telekom çalışanlarının iş yavaşlatma/aksatma yapacakları söyleniyordu birkaç gün önce.Bu durumun sebebi de o mu?
Arkadaşım bazı yerlerde kabloları kesmişler sorun bundan kaynaklanıyor olabilir ben 1024k 4 gb limitli paket abonesiyim bende de belirgin bir yavaşlama var son bir kaç gündür ama kopma olmadı hiç.
Saygılarımla.
bugün eve bi geldim internet yok .. başladım yok grevinden telekoma büssürü laf söledim ... sora bi baktım telefon prizinden fiş çıkmış :) :)
her zamanki gibi bi hızlı bi yavaş.. arada gitsede bu ara fazla gitmiyor net.. ilginç olan durum ise grev varken bende net vardı millette gitmişti
sorma vallah iki saattir bi video upload etcem youtube da 40 dakkadr olmadı google video da 50 dakkadır olmadı 90 mb lik video
alıstık artık
quote:
Orjinalden alıntı: kuccukpirana
bugün eve bi geldim internet yok .. başladım yok grevinden telekoma büssürü laf söledim ... sora bi baktım telefon prizinden fiş çıkmış :) :)
belirgin bir yavaşlama var. download 20 ile 70 KB/sn arasında geziniyor şu an.. 1mb 4gb sınırlı...
özellikle yurtdisi cıkısli online oyunlar berbat otesi
quote:
Orjinalden alıntı: ahmetkb
özellikle yurtdisi cıkısli online oyunlar berbat otesi
rapid gibi sitelerden 1k ile yaptığım max download hızı 25kb telekoma kocaman hatta
sorma ya bende 1 mb sınırsız abonesiyim abi bi oyun download etcem 20kbnın altındayım surekli ya bole inermi bu oyun harbiden telekoma kocaman bir
Bu seferki kesinti 2 saatten fazla sürdü! Hız ise ilk yazdığım rakamdan daha da düşük durumda.Yarın ilk işim telekomu aramak olacak.
Grev diye birşey varsa lokavt diye de bişey var...
internet bende hiç hızlanmadı hep yavaş bence .
gayet iyi hızı
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme