Şimdi Ara

İnternet sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1
Cevap
0
Favori
281
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba, Yaklaşık 5 senedir belki daha az belki fazla emin değilim, Turkcell superonline kullanıyordum ozamanın bir kampanyası vardı tanıdık vasıtasıyla geçmiştik superonline'a.İşte işyerin varsa 35tlydi falan (şuan 40 tl ödüyoruz)download hızım 700 - 800 kbp/s oyunlarda pingim 100 e yaklaşıyordu 50ydi sabitti hersey güzeldi. taaa ki geçen yaza kadar. geçen yaza kadar böyle devam ediyordum ama bu kış öyle acaip geçti ki , 1-2 ay öncesine kadar sürekli adsl bağlantım kopuyordu, kabloları falan kontrol ettim telefon kablolarını splitterı vs. herşey sorunsuz ama kopma yasanıyordu neyse bu sorun kendi kendine çözüldü şuan kopma yaşamıyorum ama internetim çok yavaşladı oyunlarda 400 500 pingten asagiya düsmüyor düssede hemen geri cıkıyor (10.000 e kadar gördüm) indirme hızım 200 300 kbp/s upload desen zaten yerlerde 10mblık seyi 2-3 dkda upload ediyor. Müşteri hizmetleriyle konustum burdan hersey normal gözüküyo falan dediler.
    (BASKA MODEMDE KULLANDM BUARADA AYNIYDI HERSEY)
    Bütün bunlar sizce neyden kaynaklanıyor ? dışarıdan gelen kabloda falan mı bir sıkıntı olustu,yoksa gittikce internet mi acayiplesti ?

durum böyle olunca bende d-smarta gecmek istiyorum sizce pisman olur muyum ttnet e falan mı gecmeliyim yoksa baska bir internet kullansam yinede ayni sorun devam eder mi? kafam cok karısık nolur yardım edin

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.