Son 1 haftadır internetim sürekli kopuyor ve internet bağlantısı olmasına rağmen sitelere girmiyor. Modeme reset attığım zaman ilk bi 5-10 dk sayfaları açıyor ardından gene kopuyor ama mesela oyundaysam oyun kopmuyor sadece sitelere giremiyorum. Evdeki tüm cihazlar da aynı şekilde sitelere giremiyor ama play store dan son hızda program indirebiliyorum.
Dns değiştirdim ama fayda etmedi. Sorun kaynağı nedir sizce? TTnet de ekip yönlendirdi ramazanda gelicek inşallah.!!!
Lütfen önerisi bilgisi olan ne varsa paylaşsın herşeyi deneyeceğim.
güncel
GreenMamba
kullanıcısına yanıt
Modeminizin hat değerlerini paylaşın.
_A_N_I_L_
kullanıcısına yanıt
Nereden bakabilirim buna ?
GreenMamba
kullanıcısına yanıt
192.168.1.1 ( airties ise 192.168.2.1 ) tarayıcıdan giriş yapın bu değerlerin yazdığı sayfayı atın.
quote:
Orijinalden alıntı: _A_N_I_L_
192.168.1.1 ( airties ise 192.168.2.1 ) tarayıcıdan giriş yapın bu değerlerin yazdığı sayfayı atın.
GreenMamba
kullanıcısına yanıt
Değerleriniz çok iyi durumda 100 Mbps destekliyor. Türk Telekom DNS adresini deneyin.
Bende de nadiren sayfa görüntüleme hatası veriyor. Son İnternet krizinden sonra oldu hep, Sizde çok sık ise BTK'dan kayıt açın.
_A_N_I_L_
kullanıcısına yanıt
Şöyle bir detay vereyim. Şu an laptopumdan dns değiştirdiğim için internette sıkıntı yaşamıyorum ama evdeki diğer mobil cihazlar ve laptoplar sayfaları görüntüleyemiyor.
Modemden kaynaklı olabilir mi acaba ? çünkü bu durum evdeki kullanıcı sayısının artmasıyla baş gösteri.
GreenMamba
kullanıcısına yanıt
Diğer cihazlardanda DNS girin. Eğer ip çakışması yapıyorsa her aygıta özel ip sabitleyin modemden.
Bu arada girdiğiniz hangi DNS ise bu gün çalışıyor yarın aniden cevap vermeyebilir. Tekrar farklı adresleme yaparak çözebilirsiniz.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme