Merhaba arkadaşlar aveadan bb 9700 aldım. Biliyosunuzdur şimdiki kampanyalarda avea sınırsız internet veriyor. ben telefonu modem olarak kullanıp bu sınırsız interneti bilgisayarımda kullanabilirmiyim?
Teşekkürler
işte can alıcı nokta. bu işlevi avea ve vodafone kullanıcıları yaparsa pekte hoş olmayan yüksek fatuıralar ile karşılaşabilirler. avea ve vodafonede sınırsız olarak bahsi geçen internet blackberry tarayıcısı ile girdiğiniz internettir ve ücretsizdir. ancak wap bağlantısı kullanır veya bilgisayarınızı internete bağlarsanız bunlara ekstra ücret ödersiniz. turkcell de ise bu işlemlerin hepsi 4gb kota dahilinde ücretsizdir.
Anladım. Benim telefonu aldığım temsilci söyledi bunu. avea bu hatta internet tanımlıyor ve bu interneti bilgisayardada kullanabiliyosunuz dedi. zaten telefonu alırken kafamda böyle birşey yoktu. Bana söylediği aynen wınn gibi kullanabilirsin sınırsız olarak dedi
quote:
Orijinalden alıntı: Akbilisim
Anladım. Benim telefonu aldığım temsilci söyledi bunu. avea bu hatta internet tanımlıyor ve bu interneti bilgisayardada kullanabiliyosunuz dedi. zaten telefonu alırken kafamda böyle birşey yoktu. Bana söylediği aynen wınn gibi kullanabilirsin sınırsız olarak dedi
yanlış söylemiş çünkü avea'da bu işlem ekstra ücretle ücretlendiriliyor.