Şimdi Ara

İnternete Kimlik ile Girilmeli

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
106
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bence internette anonim olmak yasaklanmalı.

Anonim olarak soru sorulmamalı ve anonim olarak görüş belirtilmemelidir.

Sizin düşünceniz nedir?

• Oha ama acayip zengin olsam gercekten herkesin tc kimlik no'suyla kaydoldugu, tabi nick kullanabildigi bir platform acardim. Twitter gibi veya sozluk tarzi.

Mesajlari oylama, mesajin bilgilendiriciligi veya eglenceli olusu yonunde olurdu ve her hafta en bilgilendirici bulunan veya eglenceli mesaja para odulu verirdim. Boylece bu twitter'daki gibi troll veya bos carlara musaade etmezdim.

Asiri dinci, veya inananlara hakaret eden dinsiz, kadin dusmani, hayvan dusmanlarini direk banlardim tc'den :D eksi sozluk mesela herkes uye olamazken hayrandim saatler gecirirdim, simdi 1-2 debe bakip cikiyorum.

Edit: hukumet de yapabilir aslinda, yetkililer direk orada yazan mesajlara doner mesela bakanlar haftada 1 mesaja yanit verir, boylece platform da populerlesir. Obama yapmisti, 100k mi ne imza toplarsan ABD baskani zorundaydi sorulan soru hakkinda aciklama yapmaya. Bos yapilmasina musaade etmezsin boylece.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PunisherLord -- 4 Aralık 2024; 20:39:20 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Peki bunu kontrol edenleri nasıl kontrol edecekler?

• Remembır remembır fift of novembır

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Mantıklı, çocuklar için özellikle bir düzenleme yapılmalı.

Direkt kimlikle olmasa bile, buna benzer bir şey yapılabilir.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Anonim diye bir şey yok ki zaten. Senin ip adresin, cihaz bilgin, log kayıtları her şey kayıt altında tutuluyor girdiğin her yerde. Anonim takılıyorum diyen esasen kendini kandırıyor bir yerde. Örnek : cep telefonunun hts kayıtları.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XpressMusic34 -- 4 Aralık 2024; 20:57:23 >
  • zaten kimlikle giriliyor.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.