Şimdi Ara

İnterneti Kapattım ve sonra..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.092
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bugün TTNET'ten arandım. Hazır Net adında bir paketten söz ettiler. Taahhütüm devam ettiği için bu pakete geçtim. Çünkü taahhüt bozulmuyor.Kullandığın kadar ödiyecekmişin kullanmazsan fatura yok. Buraya yazdım bu mesajı cünkü benim gibi taahhüt devam ederken interneti kapatmak isteyen olabilir ve yüklü miktarlarda para ödeyebilirler. Bu sayede taahhüt bozulmuyor. taahhütüm bitince tamamıyla kapatacağım. Ancak telefon açık olması gerekiyor bilginize..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi smyrna17 -- 3 Mayıs 2012; 16:42:11 >

• Az kaldı tahhüt bitiyor benim de ağustos da bir aya kalmaz ararlar beni de kesin
  • Aman hocam dikkat et, onlar yine senden vergiler cartlar curtlar derken bi şeyler koparmasını bilir...
  • Arkadaşım ttnetin tescilli dolandırıcı olduğunu ne zaman anlayacaksın :) Hazır net tarifesi günlük 2 liradır ayda 60 yapar her 1 gb kota başına da 10 lira ödersin :D haa bu arada bu ücretler de belirli saatlerde kullanırsan yani sabah öğlen akşam nete girdiğinde ücret extradan artar sen aylık 100 tl yi gözden çıkar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-41A94D448 -- 4 Mayıs 2012; 8:32:15 >
  • ben nete girmeyi düşünmüyorum 3g modem var sadece taahhüt yanmasın diye aldım
  • tahhüt bi bitsn direk süperonline
  • bilgisayara göre 8gb irternet kullanmışım. ilk fatura 17 tl geldi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.