Arkadaşlar selamlar, bugün internetim bağlandı ancak hiç istediğim gibi değil. Tahminimce 22 mbps civarı alırım diyordum ancak şu an 5-6 mbps anca alıyorum. Ping 110 civarı. Yapadayım santrale uzaklık ~1.1km. Hat değerleri
xDSLFwVersion: FwVer:5.12.12.0_B_A60901 HwVer:T14.F7_0.0 Line State: Up Modulation: ITU G.993.2(VDSL2) Annex Mode: ANNEX_B ============================================================================= INP downstream: 15465 INP upstream: 16258 shineGINPdownstream: 0 shineGINPupstream: 0 reinGINPdownstream: 0 reinGINPupstream: 0
TPSTC type: 64/65B PTM TC
near-end interleaved channel bit rate: 12153 kbps near-end fast channel bit rate: 0 kbps far-end interleaved channel bit rate: 415 kbps far-end fast channel bit rate: 0 kbps
Online işlemlerden hız performansım düşük diye destek kaydı oluşturun 2 3 güne ilgilenirler
Altyapınızı önce Türknetten sonrada Netspeedten sorgular mısınız?Türknetten sorgularken ya başka bir daireyi yada yan binanızı sorgulamanız yeterli.Orada kaç mbit gösteriyorsa sonuçta odur.
Merhaba, hız testi sonucunuz ile birliktehttps://turk.net/online-islemler/ üzerinden destek kaydı oluşturur musunuz? Hız profilinizi kontrol ederek bilgi verelim.