Bildirim
İnternetim pc de hızlı mobilde yavaş.
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Merhabalar, kablolu bağlantıda performans kayıpları birçok etkene bağlı. Modem kalitesi, modem çevresindeki materyaller, duvar kalınlığı, mesafe, bağlantı kurulan cihazın durumu, elektronik cihazların fazlalığı gibi. 5ghz kanalı yakın mesafede yüksek performans sunar. 2.4ghz kanalı üzerinden test ettiniz mi acaba? -
Evet 2.4 ghz'de de test ettim hatta farkli telefonlar da test ettim, kablolu bağlantıda sıkıntım yok ama wifi de pingim cok değişken.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
https://forum.donanimhaber.com/ping-nasil-dusurulur-kablosuz-kanal-ve-bant-genisligi-ayari-nasil-yapilir--157414269-2
-
Ping tracert sonucunuz ile birlikte destek kaydı oluşturur musunuz? Net uzmanlarımız kontrol ederek bilgi vereceklerdir.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X