Şimdi Ara

İNTERNETİM VAR AMA SINIRLI BAĞLANTI GÖSTERİYOR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
713
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • paylaşım merkezinden baktığımda hiç bir şekilde ne bir ağa ne de internete bağlı gorunmuyor. kablosuz ağlara baktığımda ise sınırlı bağlantı yazıyor. bunu kablolu ve kablosuz tum bağlantı şekillerinde denedim. aynı ağı kullandığımız win 8 win xp de sıkıntı yok benm makına win 7 bende boyle bir problem olustu ağı kullanalalı 2 ay olduktansa. sizce problem nedir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gazi_liyiz -- 20 Ağustos 2013; 23:30:33 >

• - Bağdaştırıcılardan Kablosuz Ağ Bağlantısını devre dışı bırak/etkinleştir yapınız.

- Tekrar deneyiniz.

İyi Forumlar..
  • hiç bir değişiklik olmadı hala sınırlı bağlantı dıyor ama internete giriyorum
  • pc yeniden baslat düzelir
  • - Bilgisayarınız ağı tanımlaması gerekiyor.

- Bunun için daha kolay bir şifreleme türü seçerek alınan ve gönderilen veri hızını artırarak sorunu çözebilirsiniz.

İyi Forumlar..
  • NyksTurk arkadasım bu dediğini nasıl yapıcam ben anlamadım ... hala sınırlı bağlantı gosteriyor ve belli bir sure sonrada sitelere girmemeye başladı? yardımcı olursanız sewinirim
  • ayrıca birde arkadaslar tüm ağ birimlerini devre dısı bıraktığım halde hala ağ bağnalıyor bağlanamıyor gibi uyarılar veriyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: gazi_liyiz

NyksTurk arkadasım bu dediğini nasıl yapıcam ben anlamadım ... hala sınırlı bağlantı gosteriyor ve belli bir sure sonrada sitelere girmemeye başladı? yardımcı olursanız sewinirim

- Modem arayüzüne erişerek şifreyi değiştireceksiniz.

- TeamViewer üzerinden destek verebilirim.

İyi Forumlar..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.