Şimdi Ara

İnternetim yavaşlıyıp duruyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
813
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • u.s robotics modem kullanıyorum modeme wirelessla bağlanıyorum ve wireless ağım şifreli
    İnternette her zaman aynı hızla takılamıyorum torrent aracılıgıyla birsey indirdigimde hiz 20 kb/s ile 200 kb/s arası oynuyor(2mbit kullanıyorum).İnternet genel anlamda kullanılabiliyor ama bazen asırı yavaslama oluyor.Modeme reset attıgımda ilk birkaç dakika düzeliyor hatta torrent bir dosya indirirken sabit 200 kb/s civarı indiriyor hiçbir sapma yapmadan indiriyor birkaç dakka sonra tekrar eski durumuna dönüyor.Sorun wirelessımın kullanıldıgı fikri versede wirelesstan bile bir bilgisayar gizlice bağlansa böyle olacağını sanmıyorum.Aynı sorun gece 3 te 4 te bile olabiliyor ki geceleyin bilgisayar kullanan yoktur.Sorunumun ne olduğu hakkında sizden yardım istiyorum wireless eğer kullanılıyor diyorsanız kullanan bilgisayarları nasıl goruntulerim yada nasıl koruma teknikleri geliştiririm daha önce şifreyi değiştirmeme rağmen aynı sorun devam etmişti.Teşekkürler...

• wireless bağlantından kaynaklanıyor olabilir...heleki torrent in sen 20 hızla indirmesine bakma aslında tüm interneti kullanıyor...
    pc de bu sorun 4-5 gündür varsa pc yi sistem geri yükleme yapabilirsin...
    ve antivir yükle full tarama yap birde spyware kelersen bunn sistemde virüs olayınıda kpamış olursun
  • bu sorun birkaç gündür var hatta baya oldu.Ben şu an tatildeyim yeni internet bağlatıldı evdeki(ankaradaki) torrent eğer yeterli seed varsa 220 sabit indirirdi.önerebileceğin antivirüs veya spywareler nelerdir..ayrıca modemden wirelessı nasıl kapayabilirim.evde modeme kabloyla baglanabilirim elimde kablo var ama wireless nasıl kapanır?
  • quote:

Orjinalden alıntı: TBerk
    ...İnternet genel anlamda kullanılabiliyor ama bazen asırı yavaslama oluyor.Modeme reset attıgımda ilk birkaç dakika düzeliyor...

Wireless kaynaklı bir sorun olsa gerek. Kablosuzların algılama oranları oynama yapabiliyor. Şayet evdeysen, diğer odalardan da bağlanmayı dene.
  • heryerden girmeyi denedim 5 kademe çeken yerdede aynı sorun 2 3 kademe çeken yerdede.Başka türlü çözümü olan var mı belkide modem ayarlarıyla ilgilidir.
  • wireless ı kullanan bilgisayarları görme ihtimalim varmı nasıl görürüm
  • şimdide internetim kesilip duruyor windows vistada tanıla ve onar dediğmde ise söyle bir sorun oldugunu gösteriyor

"Etki alanı sunucusu (DNS)yapılandırmanızda bir sorun olabilir"
    "windows dns olarak iyi bilinenwww.microsoft.com ana bilgisayarı bulamadı.Sunucu çalışmıyor olabilir"

arkadaşlar yardım bekliyorum interneti günlerdir adam gibi kullanamıyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İnternetim aşırı yavaş.
    7 ay önce açıldı
    Ps3 internetim çok yavaş
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.