slm arkadaşlar uydunet 4mbit internet kullanıcısıyım dosya indirirken felan hız normal 480 kb/s yi görüyor fakat nette gezinmeye geldimi çok yavaş bi sayfayı saatlerce açmıyor bazen bir kaç defa yenile yapıyorum anca giriyor her türlü tarayıcıyı kullandım chromefirefox opera vs vs ama sorun nden bulamadım bana bir çözüm gösterecek olan varmı acaba????????
< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
"cFosSpeed" isimli programı kullanmanızı öneririm. İnternet trafiğini düzenleyen bir programdır
bendede bole bi problem vardı tarayıcıda takılma oluyordu senın dedıgın gıbı ındırrıken hıc problem yok ama tarayıcıda 2 dakka 1 takılma oluyor 3 4 kere yenıleyınce acılıyordu baska modem taktım ve problem kalmadı.
zyxel modemi bağlayıp arkadasın verdiği programı denıcem belkı cozum olr zyxel için..!
quote:
Orijinalden alıntı: krm-iks
"cFosSpeed" isimli programı kullanmanızı öneririm. İnternet trafiğini düzenleyen bir programdır
aynı sorun bendede var eve geçtiğimde deniyim bu programı.
dns'lerinizi kontrol edin arkadaşlar...
quote:
Orijinalden alıntı: witchdoctor
dns'lerinizi kontrol edin arkadaşlar...
Ben google dns kullanıyordum sen hangisini kullanıyorsun ki?
dns le alakası yok cunku open dns, googlei turk telekom un dnslerını kullandm hiç bi farkolmadı programda işe yaramadı. Modemin kendisi problemli yazılımla alakası yok.
quote:
Orijinalden alıntı: Shiftless
dns le alakası yok cunku open dns, googlei turk telekom un dnslerını kullandm hiç bi farkolmadı programda işe yaramadı. Modemin kendisi problemli yazılımla alakası yok.
uydunet mi kullanıyorsunuz ?
quote:
Orijinalden alıntı: krm-iks