Şimdi Ara

İnternetten izlerken dizinin bir bölümünü kaydetmek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
2.570
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler konuyu buraya açyım ama umarım dogru yerdir.

Tek sorum var o da şu internetten dizi izlerken dizinin bir bölümünü kaydetmek istiyorum.
    Fakat diziyi indirmek istemiyorum. capture yapmak gibi debut diye bir program buldum.

güzel masa üstü capture yapıyor ordan görüntü fena değil ama sesi çok kısık kalıyor.

Real Player izlerken indiriyor ama tamamını..

Acil olarak birsey hazırlamam gerek yardımlarınızı bekliyorum eyvallah.

Saygılar

• Internet Download Manager kullanabilirsin ve ya Maxthon Browser ile indirebilirsin internetden izlediğin her videoyu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 2K

Internet Download Manager kullanabilirsin ve ya Maxthon Browser ile indirebilirsin internetden izlediğin her videoyu.

Ama onlar tamamını indirmeye calışıyor. Yanlış bilmiyorsam gerçi kullanmadım ama....
    ben sadece izlediğim dizinin sadece kucuk bir kısmını capture yapmak istiyorum onu nasıl yapacaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi copperdevil -- 21 Ekim 2012; 17:02:55 >
  • hepsini indirip bölsen olmaz mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Seviyeli Yarbay

hepsini indirip bölsen olmaz mı ?

Bulsam indirip bölecem de bulamıyorum ki bir x dizisinin x bölümü yoksa bulup indirecem de ortada yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: copperdevil

quote:

Orijinalden alıntı: Seviyeli Yarbay

hepsini indirip bölsen olmaz mı ?

Bulsam indirip bölecem de bulamıyorum ki bir x dizisinin x bölümü yoksa bulup indirecem de ortada yok.

o zaman bilemiyorum, sana kolay gelsin
  • çözüm bulamadık mı o zaman......yapamazmıyız yani bu mudur ben debut la yapıyorum da desktop capture gibi birsey görüntüde sorun yok ama sesi kaynak olarak mikrofondan alıyor o da cok iyi degil onun dısında çözüm bulabilen arkadaşları bekliyorum eyvallah.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu film hangisiydi???
    geçen hafta açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Dostum ben seni tam olarak anlayamadım galiba sen şimdi benim önerdiğim programlar ile tamamını indir bilgisayarına sonra oradan ayırırsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 2K

Dostum ben seni tam olarak anlayamadım galiba sen şimdi benim önerdiğim programlar ile tamamını indir bilgisayarına sonra oradan ayırırsın.

Kaptan eyvallah biliyorum da yani dizi süreleri malum uzun oldugu için kalitesine o senin dediğin proglarla ancak indirdikten sonra anlayabiliyorsun. yani ilkinde olmazsa hatta 2. sindede kalite seni tatmin etmezse tekrar uğraşmak zorunda kalacaksın, ben o bakımdan demiştim daha basit kestirme bir yolu var mıdır diye.
    Yine de teşekkür ederim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.