Şimdi Ara

internetten kasko nasıl oluyor?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
3.850
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam arkadaşlar.Kasko yaptırmayı düşünüyorum.Acentelerin haricinde bir de internetten fiyat alayım dedim.Fiyat ve şartlar mail adresime geldi.Hemen arkasından aradılar ve aracıma istediğim kaskoyu yapıp kargo ile gönderebileceklerini söylediler.
    İşin açığı böyle bir hizmetten haberim yoktu.
    Siz nasıl düşünüyorsunuz .Yapılabilir mi? Bir kaza veya pert olma durumunda biliyorsunuz acenteler süreci hızlandırabiliyor.Sanal bir ortamda kasko yaptırdığım bu acente bana ne kadar yardımcı olacak..
    Bu şekilde kasko yaptıran varsa lütfen bilgi versin..
    Şimdiden teşekkür ediyorum..
    Bu konu daha önce açılmışsa da kimse kusura bakmasın .Forumda çok gereksiz başlık var.Bir konuyu aramak samanlıkta iğne aramaya benziyor..

• oralarda bir acente.Farketmiyor iyi fiyat neresiyse onu yapın
  • ben baktığımda kasko değerini düşük göstererek primi düşürüyor.(sigortam.net)
  • delikanlı interneti geç.git birkaç acentaya ya da telefon aç fiyat al.poliçeyi iyi incele full olsun.sonra iyi pazarlık yap ve hallet işini
  • peki netten yapılan kaskolarda aracı incelemiyorlar mı? o işlem nasıl oluyor, araba incelenmeden neye gore kasko yapılıyor, suistimale acık degil mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: thekoch

peki netten yapılan kaskolarda aracı incelemiyorlar mı? o işlem nasıl oluyor, araba incelenmeden neye gore kasko yapılıyor, suistimale acık degil mi?

inceliyorlar da fiyatlar kazık oluyor (benim kendi tecrübem,ben netten aldığım en ucuz fiyattan 300-400 tl altına yaptırdım aynı kaskoyu)
  • sigortam.net iyidir hoştur ama arabayla ilgili bir konuda destek beklediğinizde malesef o aradığınız desteği göremiyorsunuz arkanızda.
    Standart bir call center mantığı var adamlarda, bir çok sigorta şirketinin poliçesini sadece satıyorlar.

Ben sizin yerinizde olsam sağlam bir acente üzerinden yaptırırım kaskomu. En azından bir sorun çıktığı zaman sigorta şirketine veya ekspere daha rahat ulaşabilirsiniz.
  • sigortam.net ten daha önce kasko yapmak istedim teminatlarınızı gönderin dedim uyduruktan bi teminat gönderdiler.Dedim ki başka sigortalar 3-4 sayfalık tam poliçeyi gönderiyorlar sizde gönderin inceliyim.Şirket prensipleri gereği göndermiyolarmış.Görmediğim şeyi nasıl alacaksam.
    Bu arada genel sigortayı öneririm.Geçenlerde ufak bir kazam olmuştu 3-4 gün içinde parayı ödediler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi airarmada -- 10 Mayıs 2010; 2:08:38 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ragıp Ozan

delikanlı interneti geç.git birkaç acentaya ya da telefon aç fiyat al.poliçeyi iyi incele full olsun.sonra iyi pazarlık yap ve hallet işini

Arkadaş doğru söylüyor. Sigortacıyla yüz yüze konuşulup yapılır bu işler. Tek tavsiyem, kaskoda herhangi bir muafiyet olmasın, full olsun. Sonra başın ağrımasın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: resmonse

quote:

delikanlı interneti geç.git birkaç acentaya ya da telefon aç fiyat al.poliçeyi iyi incele full olsun.sonra iyi pazarlık yap ve hallet işini

Arkadaş doğru söylüyor. Sigortacıyla yüz yüze konuşulup yapılır bu işler. Tek tavsiyem, kaskoda herhangi bir muafiyet olmasın, full olsun. Sonra başın ağrımasın.

Muafiyet konusunda size katılmıyorum.%5-10-15 muafiyet bence önemli değil,çünkü fiyat çok düşüyor muafiyet olunca.Yine de çok emin değilim bu konuda.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: resmonse

quote:

Muafiyet konusunda size katılmıyorum.%5-10-15 muafiyet bence önemli değil,çünkü fiyat çok düşüyor muafiyet olunca.Yine de çok emin değilim bu konuda.

evet ben de %2 muafıyetlı yaptırdım, yaklaşık %25 prim düştü. ne gereği var fazla vermeye

• Ornegin araciniz 20.000 lira degerinden sigortali ise, hasar durumunda bunun %2'si, yani 400 YTL size odenmeyecek. 400 TL'den ufak hasarlar zaten ondemeyecek.

Eger ufak tefek hasarlari ben cebimden yaptiririm, sadece buyuk kalemler icin kasko olsun diyorsaniz mantikli.
  • az önce bir salaklık yaptım. internetten kasko fiyat araştırması yapmak istedeim. avivasigorta.com diye bir siteye bilgilerimi girdim. en sonunda verdiğiniz bilgiler trafik bilmem ne bilgilerine uyuşmuyor tekrar deneyiniz dedi. şimdi uyuz oldum. verdiğim bilgiler doğru idi, nasıl uyuşmaz. bilgilerimin alındığını düşünüyorum. zaten internetten yapılan herşeyden kıllanıyorum, bir de bu çıktı.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.