Şimdi Ara

İnternetten video izlerken

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
1.370
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 720p film izlerken kasıyor. bilgisayarı yeni aldım 2gb ekran kartı 4 gb ram i5 falan var. video yükleniyor hızlıca ama kasıyor. virüs tarattırdım buldu birkaç tane karantinaya aldı. videoyu indirince sorun olmuyor ama tarayıcıdan girince kasıyor. sorun neden kaynaklaşıyor?

• Flash playeriniz güncel mi ? Google chrome mi kullanıyorsunuz ?
  • internet bağlantı hızınla alakalı
  • güncel. evet chrome. internet hızıyla alakalı değil bence. çünkü video doluyor. izlerken sıkıntı
  • chrome da plugins kısmında 1den fazla flash player çalıştığını görebilirsin bunlardan 1 tanesini çalışır duruma alırsan muhtemelen problemin düzelecektir. pluginse girmek için: chrome://plugins
  • mnurburhan M kullanıcısına yanıt
    arkadaşin dediği yerde pepper flash var onu deaktif yap baştan kapa aç chrome'u kasmaz
  • 1 tanesini devre dışı bıraktım düzelmedi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • luketmi L kullanıcısına yanıt
    chrome u uzun süredir mi kullanıyorsun? ctrl+shift+del yap istersen bi en bastan herşeyi sil.yada silip tekrar yükle en iyisi.sorunun pc ile alakalımı yoksa browserlamı onu bi öğrenmek için birde firefox ya da iexplorerda da kasıyormu bir bak bakalım.
  • youtube'da 1080p izlerken bile kasmıyor. acaba siteden veya video programından mı? vk idi sanırım.
  • sorun düzelmedi yardım edebilir misiniz? mozilladan da denedim aynı.
    chrome://plugins/ de
    Adobe Flash Player
    Chrome Remote Desktop Viewer
    Intel® Identity Protection Technology
    Native Client
    Chrome PDF Viewer
    Google Update
    Intel® Identity Protection Technology
    Silverlight
    Java(TM)
    NVIDIA 3D
    VLC Web Plugin
    Adobe Shockwave Player
    bunlar var. sorun var mı bunlarda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi luketmi -- 19 Ağustos 2013; 2:17:51 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: luketmi

720p film izlerken kasıyor. bilgisayarı yeni aldım 2gb ekran kartı 4 gb ram i5 falan var. video yükleniyor hızlıca ama kasıyor. virüs tarattırdım buldu birkaç tane karantinaya aldı. videoyu indirince sorun olmuyor ama tarayıcıdan girince kasıyor. sorun neden kaynaklaşıyor?

combofix yap bakım bi
  • wyzo ile bi izlemeyi dene bakalım belki düzelir. google ye yaz wyzo browser diye.
  • opera adlı tarayıcıyı denemenizi tavsiye ederim
  • combofix de yaptım olmadı. tarayıcıdan olduğunu sanmıyorum. youtube da olmuyor ama diğer dizimag gibi sitelerden 720p izlerken hafif kasma oluyor. yardım edin içime sinmiyor
  • yardın lütfen
  • aşırı derecede kasmıyor ama sanki filmin 1 saniyelik kısmında 3-4 tane fotoğrafı birleştirmiş gibi oluyor sürekli.
  • quote:

aşırı derecede kasmıyor ama sanki filmin 1 saniyelik kısmında 3-4 tane fotoğrafı birleştirmiş gibi oluyor sürekli.

otomatik sistem derecelendirmesini devre dışı bırak birde, flash gibi uygulamar açtığın zaman sistem performansını test etmek için devreye girer Windows 7 de

denetim masasi > yönetimsel araçlar > görev zamanlayıcı

ardından;
    görev zamanlayıcı kitaplığı > Microsoft > Windows > maintenance

winsat ı devre dışı bırak
  • quote:

Orijinalden alıntı: *Soldierblood*

quote:

aşırı derecede kasmıyor ama sanki filmin 1 saniyelik kısmında 3-4 tane fotoğrafı birleştirmiş gibi oluyor sürekli.

otomatik sistem derecelendirmesini devre dışı bırak birde, flash gibi uygulamar açtığın zaman sistem performansını test etmek için devreye girer Windows 7 de

denetim masasi > yönetimsel araçlar > görev zamanlayıcı

ardından;
    görev zamanlayıcı kitaplığı > Microsoft > Windows > maintenance

winsat ı devre dışı bırak

yaptım hocam yine arada oluyor o 3-5 fotoğraf birleşmiş gibi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.