Şimdi Ara

Interstellar (2014) | Yıldızlararası (43. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
8 Misafir - 8 Masaüstü
5 sn
5.737
Cevap
48
Favori
188.248
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
37 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4142434445
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: assona

quote:

Orijinalden alıntı: Redzepi

quote:

Film çöp Nolan yaptı diye filmin iyi olduğunada kendinizi inandırmanız ve verceğiniz sinema bileti parasıylada aaa güzelmiş diyeceğinize eminim.

Allah akıl fikir versin

filmin hakkettiği en düşük puan 9/10

Recep İvedik 9/10 diyenle bu filme aynı puanı verenin gözümde bir farkı yok.
    Beğenen beğenir beğenmeyen beğenmez. Herkesin kültürü sosyal hayatı farklıdır.
    Ben polisiye severim sen bilim kurgu vb
    9/10 hakketti diye veya IMDB de ilk 250 ye girdi diye kimse o filmi beğenmek zorunda değildir arkadaşım.
    Veya yönetmen iyi ismi var diye o filmide kimse beğenmek zorunda değil.
    Bu filmide at gözlükleriyle izlememenizi tavsiye ediyorum.
    Akılı fikiride Allah inş. sana verir güzel arkadaşım

Transformers yorumuna bakın arkadaşın :

Şu filmi beğenmedim olmamış vb yazanlar ne olur birdahaki filme gitmesinler eleştirmek herkesin hakkı birşey demiyorum ama TF serisinin sizin paranıza ihtiyacı olmadığını hatırlatırım. Beğenmediysen izle geç beğenmediğim dediğiniz filmin dünyadaki hasılatına bakın. Sizde sorun var demek ki.

@assona
    Senin akıl fikir olayını başkaları için dileme lüksün yok bence.

• Film şahaneydi. Nolan'a yakışır film olmuş. Hele Hans Zimmer'ın müzikleri uzay temalı bir filme uyarlaması çok şahane. Ben 10/10 diyorum.
  • sırada ost yi beklemek var 1 hafta
  • 9/10
    Aklimda bir sey takildi filmin ilk yarisi cisim oldugu icin konsantre olamamistim

Bu ilk gezegende dev dalgali olanda zaman yavas geciyordu dunyaya gore peki bizim zenci dayi niye yaslandi o da sonucta ayni gezegnde

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Inception veya prestige kadar , hatta Batman kadar keyif almadım. Film yordu. Konu itibariyle zaten gündelik hayatta derinlemesine araştırmadan bilmenin mümkün olmadığı çok unsur mevcut. Bu nedenle olayın atmosferine giremedim bir türlü. Felsefi olarak çok anlam yüklenebilir olsa dahi çok fazla bilinmezin izleyiciye yüklenmiş olması , hele ki bazı sahnelerde gerçekten zorlama olaylar benim bakış açımda beklentimi karşılamadı maalesef.

İyi puan alabilir. Ben nolan ın birçok filmini beğendiğim için yorumlara hiç bakmadan gittim, yerin dibine sokulsa yine giderdim ama beğenmediğimi de ifade edeyim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Oberyn

9/10
    Aklimda bir sey takildi filmin ilk yarisi cisim oldugu icin konsantre olamamistim

Bu ilk gezegende dev dalgali olanda zaman yavas geciyordu dunyaya gore peki bizim zenci dayi niye yaslandi o da sonucta ayni gezegnde

O inmedi gezegene. İstasyonda kaldı. Tekrar istasyona çıktıklarında farkettiler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi neuro -- 8 Kasım 2014; 1:27:15 >

• Biraz önce geldim İstinyepark imax den kısaca : Filme bayıldım! Benim tüm beklentilerimi kaşrıladı .10 üzerinden 9 veririm.Bluray'i çıkar çıkmaz arşivime katmak için sabırsızlanıyorum.1-2 hafta içinde bir kere daha gidip imax de seyretmek istiyorum.
  • quote:

9/10

Tam tersi oluyordu onun için.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: neuro

quote:

9/10

O inmedi gezegene. İstasyonda kaldı. Tekrar istasyona çıktıklarında farkettiler.

eyv ben yanlis anlamisim

• Az önce çıktım filmden, bu gece yatamam heralde. 3 saat bitmesin istedim gerçekten. Belki astrofizige duyduğum meraktan dir ama film çok çok iyiydi. Elbette kafama yatmayan yerler vardı ama oda bilgi eksikligindendir sanırım, oyüzden baglayamadim bazı yerleri. Oyüzden yarın profosyonel fizikçi kankamla tekrar izliyicem kismetse. Galiba bu film akademiyide etkiler, öyle geldi bana ....... daha ne desem bilemedimki sinemada izleyin abi pişman olursunuz yoksa. Bide gerilim sekanslari bence nolan tarzı dışındaydi ama çok çok başarılıydı. Filmden çıkınca arabada oturup söyle dedim kendi kendime"adamlar neler hayal edip nasıl süslüyo be helal olsun". Müzikler apayrı bi güzellik zaten, cd ye çekip arabada dinlerim o derece yani. İzleyin izlettirin arkadaş!!!

• Filmde insanlara yardim edenlerin yani onlarin , gelecekte evrimlerini 5.boyuta tasiyan insanlar oldugu mesaji veriliyor tek mantik hatasi burada

Zamanda yolculuk konusunda dede paradoksu vardir
    Paradoks şudur: Zaman yolculuğu yapan birinin geçmişe gidip dedesinin, babaannesiyle tanışmadan önce ölümüne sebep olduğunu düşünelim. Bu durumda zaman yolcusunun doğumu mümkün olmayacaktır. Böylece geriye dönüp dedesini öldürmesi de mümkün olmayacaktır. Bu durum paralel evrenlerin mümkün olabileceği yetisini yaratır

Bunu baska bir ornekle anlatayim ben okuma yazma bilmiyorum ve gelecekteki fizik profesor olan ben zaman makinesini bularak gelip bana okuma yazma ogretiyor ve ben profesoru oluyorum benim profesor olmam icin okuma yazma bilmem ve gelecekteki zaman makinesini bulan profesore donusmem lazim yani bana okuma yazma ogreten gelecekteki ben olamam cunku onun var olmasi icin once benim okuma yazma bilip fizik profesoru olmam lazim. Yani zamani gecmis ve gelecegi bir birinden bagimsiz olarak degerlendiremeyiz

Filmde Gelecekteki bizler yercekimini anlayacagmz kanunun kurallarini bize vermis diyor bu mumkun olamaz cunku onlarin olusmasi icin bu kanunun bulunup insanligin kurtarilmasi lazimdi boylece 5. boyuta evrimlesen onlar olusacakti eger onlar gecmise donerek bu kanunu bize ogretselerdi sadece zaman cizgisi uzerinde yeni bir yol acar ve paralel bir evren olusurdu.

• Kozmos Nolan kardeşlerden razı olsun. yine yüzümüzü kara çıkarmadılar. uzun zamandır sinemadan böyle tatmin olarak çıkmamıştım.
    Filmin sıcaklığı geçsin bir şeyler yazacağım.
  • Filme bugün gittim. Öncelikle şunu söylüyorum NOLAN ŞAHASER YAPMIŞ YİNE.

Sinemada fragmanını görmüştüm sadece, fragman ilgimi çekmemişti ama Michale Caine'i ve Nolan'ın yönettiğini görünce arkadaşlara dedim bu filme gidelim. Sabah uyandım arkadaş dedi IMDB de 9,2 puan almış. Dedim 3 kişi mi oy vermiş bu puan ne? 25 bin kişi vermiş dedi şaşırdım açıkcası. Hiçbir beklenti içine girmeden gittim filme.

İlk dakikasından son dakikasına rağme gözümü kırpmadan izledim, bazı yerleri açıklanana kadar anlamak mümkün değildi, filmde biraz ağırdı sıradan herhangibir insanın kolayca sindirebileceği film değildi, o yüzden baya kafa yordum izlerken, 2.30 saatlik film bana 5 yıl gibi geldi abartmıyorum kendimi o kadar kaptırmışım ki, film bitip eve gidince kardeşim falan yaşlanmış mıdır diye düşündüm hatta ilk başta o kadar uzun geldi, sanki bir ömür geçti içerde.

Film tam olarak bir şahaser. Efektleri, Hans Zimmer dayının müzikleri, Michael Caine, Matthew McConaughey, Anne Hathaway oyunculuklarıyla döktürmüşler. Gerçi Michael Caine'in bir şey yapmasına gerek yok, biraz konuşssa yetiyor zaten.

Nolan müthiş bir iş başarmış kardeşiyle beraber, senaryo ve sahneler harikaydı.

Bu film hakkında daha çok konuşmak isterim ama sonu gelmez, hayran kaldım resmen umarım IMDB de en fazla 8,8 e falan düşerde hakettiğine yakın bir puan alır.

Benim puanım 9,5/10. Yarım puanıda bazı yerlerde basit açıklamalar yapıldığı halde bazı yerlerde çok karmaşık bırakılmış, konu olarak fazla ağırdı.

Bu arada salonda 15 kişi izledik 9.salondan vizyona girmiş. Keşke insanlarımız şu an vizyonda olan abuk sabuk filmlere gitmek yerine buna gelselerdi.

• Ben de bugün arkadaşımla izledim, gerçekten çok güzel bir film yapmış Nolan. Filmden çıkınca herkesi bir salaklık belledi bu kadar bilgiden ötürü. Ve gerçekten felsefik olarak sorgulancak şeyler çıkıyor ortaya. Gerçekten muhteşem bir bilim- kurgu bir film.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Film çöp Nolan yaptı diye filmin iyi olduğunada kendinizi inandırmanız ve verceğiniz sinema bileti parasıylada aaa güzelmiş diyeceğinize eminim.

Allah akıl fikir versin

9/10 hakketti diye veya IMDB de ilk 250 ye girdi diye kimse o filmi beğenmek zorunda değildir arkadaşım.

Şu filmi beğenmedim olmamış vb yazanlar ne olur birdahaki filme gitmesinler eleştirmek herkesin hakkı birşey demiyorum ama TF serisinin sizin paranıza ihtiyacı olmadığını hatırlatırım. Beğenmediysen izle geç beğenmediğim dediğiniz filmin dünyadaki hasılatına bakın. Sizde sorun var demek ki.

@assona

Seninde 3.kişi olma hakkın yok bence ? Halk dilinde neler düşer bilirsin. Sakın böyle şeylerden kendini.

Transformers yorumumun arkadasındayım. Beğenmeyen istemeyen gitmesin
    Örnek; bu filmin 2.cisi olursa ben gitmeyeceğim.

Uykulu gözlerle döndüm rüyamda sana sarı laleler aldım çiçek pazarından....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi assona -- 8 Kasım 2014; 4:23:57 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Allah akıl fikir versin

@assona

Seninde 3.kişi olma hakkın yok bence ? Halk dilinde neler düşer bilirsin. Sakın böyle şeylerden kendini.

Transformers yorumumun arkadasındayım. Beğenmeyen istemeyen gitmesin
    Örnek; bu filmin 2.cisi olursa ben gitmeyeceğim.

Uykulu gözlerle döndüm rüyamda sana sarı laleler aldım çiçek pazarından....

recep ivedik'e 9 verenle transformers'a bayılanlar arasında pek ayrım yapamıyorum ben de.

• quote:

Orijinalden alıntı: dreamofice

Filmde insanlara yardim edenlerin yani onlarin , gelecekte evrimlerini 5.boyuta tasiyan insanlar oldugu mesaji veriliyor tek mantik hatasi burada

Zamanda yolculuk konusunda dede paradoksu vardir
    Paradoks şudur: Zaman yolculuğu yapan birinin geçmişe gidip dedesinin, babaannesiyle tanışmadan önce ölümüne sebep olduğunu düşünelim. Bu durumda zaman yolcusunun doğumu mümkün olmayacaktır. Böylece geriye dönüp dedesini öldürmesi de mümkün olmayacaktır. Bu durum paralel evrenlerin mümkün olabileceği yetisini yaratır

Bunu baska bir ornekle anlatayim ben okuma yazma bilmiyorum ve gelecekteki fizik profesor olan ben zaman makinesini bularak gelip bana okuma yazma ogretiyor ve ben profesoru oluyorum benim profesor olmam icin okuma yazma bilmem ve gelecekteki zaman makinesini bulan profesore donusmem lazim yani bana okuma yazma ogreten gelecekteki ben olamam cunku onun var olmasi icin once benim okuma yazma bilip fizik profesoru olmam lazim. Yani zamani gecmis ve gelecegi bir birinden bagimsiz olarak degerlendiremeyiz

Filmde Gelecekteki bizler yercekimini anlayacagmz kanunun kurallarini bize vermis diyor bu mumkun olamaz cunku onlarin olusmasi icin bu kanunun bulunup insanligin kurtarilmasi lazimdi boylece 5. boyuta evrimlesen onlar olusacakti eger onlar gecmise donerek bu kanunu bize ogretselerdi sadece zaman cizgisi uzerinde yeni bir yol acar ve paralel bir evren olusurdu.

yahu kardeşim ne diyorsun sen Allah aşkına, yıllarca dayadılar olması pek mümkün olmayan sci-fi leri ağzınızı açarak izlediniz, şimdi önemli bir fizikçinin teorisinden hareketle ortaya çıkarılmış bence bir başyapıtın anlatımını çürütmeye çalışıyorsun, olaya sinema olarak baksanıza bakmanız gereken işte tam da bu bakıştır

• Filme dün gittim yanımdaki gerizekalı arkadaşım yüzünden ilk yarısı bitince çıkmak zorunda kaldım şuan resmen içime manda oturdu en kısa zamanda gidip baştan izleyeceğim
  • 
Sayfa: önceki 4142434445
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.