Şimdi Ara

Interstellar (2014) | Yıldızlararası (44. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5.737
Cevap
48
Favori
187.689
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
37 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4243444546
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Şu an Top 250'de 15'de.Eminim ilk 10'a yerleşecektir.
  • Ilk 50de olur buyuk ihtimall

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: assona

quote:

Orijinalden alıntı: Redzepi

quote:

Orijinalden alıntı: assona

Film çöp Nolan yaptı diye filmin iyi olduğunada kendinizi inandırmanız ve verceğiniz sinema bileti parasıylada aaa güzelmiş diyeceğinize eminim.

Allah akıl fikir versin

filmin hakkettiği en düşük puan 9/10

Recep İvedik 9/10 diyenle bu filme aynı puanı verenin gözümde bir farkı yok.
    Beğenen beğenir beğenmeyen beğenmez. Herkesin kültürü sosyal hayatı farklıdır.
    Ben polisiye severim sen bilim kurgu vb
    9/10 hakketti diye veya IMDB de ilk 250 ye girdi diye kimse o filmi beğenmek zorunda değildir arkadaşım.
    Veya yönetmen iyi ismi var diye o filmide kimse beğenmek zorunda değil.
    Bu filmide at gözlükleriyle izlememenizi tavsiye ediyorum.
    Akılı fikiride Allah inş. sana verir güzel arkadaşım

aynen katılıyorum aslında yorumuna olay tamamen ''kültür'' meselesi bende farkındayım filmin her kesime hitap etmiyeceğini ama bu filmin değerini düşürmez malesef

• 40000 kişi oylamış ve 9,2 puanda,250 de 15. sırada
    Bugün kesinlikle gideceğim
    Keşke Bursa'da Imax olsa :(

• gitmekte kararsız olan varsa. aldırış etmeyin hiç mutlaka izleyin.

spoiler okumamaya dikkat edin gerçi spoilerları okusanız bile filmi izlemeden pek bir anlam ifade etmeyecektir
  • Nolan bununla birlikte ilk 15'e 3 film sokmuş oldu. Helal olsun adama.

• quote:

Orijinalden alıntı: Olgi

Bursa CarrefourSA Cinemaximum'da gosterime girmemis saka gibi!

gerçekten şaka gibi haftasonumu rezil ettiler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lothlórien -- 8 Kasım 2014; 11:03:51 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: X-FI

sırada ost yi beklemek var 1 hafta

o hangi film hocam :) onu da not alim
  • Arkadaşlar film 160 dakika fakat sinemada kaça dakika sürer acaba? Yani IMAX'te film başlangıcında çok reklam koyuyorlar mı arada falan? 18:15 seansından kaçta çıkarım ona göre gideceğim filme

Bir de ben bilim kurgu filmlerini severim ancak pek ilgisi olmayanın da sıkılmadan izleyeceği bir film olmuş mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: xfox

quote:

Soundtrack demek istiyor yani film müzikleri hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: Francis J. Underwood

quote:

Orijinalden alıntı: xfox

quote:

Soundtrack demek istiyor yani film müzikleri hocam

Hocam bende yeni bir film daha mı yapmış helal olsun ne ara yapmış derken imdb baktım başka film i yoktu google dan bakınca anladım durumu cahillik işte adam film müziklerini kastetmiş

http://prntscr.com/54737j

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xfox -- 8 Kasım 2014; 11:19:11 >

• Efsane bir filmdi efsane...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yakita

Arkadaşlar film 160 dakika fakat sinemada kaça dakika sürer acaba? Yani IMAX'te film başlangıcında çok reklam koyuyorlar mı arada falan? 18:15 seansından kaçta çıkarım ona göre gideceğim filme

Bir de ben bilim kurgu filmlerini severim ancak pek ilgisi olmayanın da sıkılmadan izleyeceği bir film olmuş mu?

IMAX ise en az 20 dakika reklam izlersiniz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nolan iyi bir yönetmenden ziyade usta bir sihirbaz. Bu kadar vasat bir kurgu ile bu kadar övgü alabilmesini başka türlü açıklamak mümkün değil. Filmin neden vasat olduğunu aşağıdaki film eleştiri yazısında açıkladım. Lütfen Nolan gözlüklerinizi çıkarıp okuyunuz:

http://sinemahzen.com/interstellar/
  • quote:

Orijinalden alıntı: BLacKeLDiaBLo

quote:

Orijinalden alıntı: Yakita

Arkadaşlar film 160 dakika fakat sinemada kaça dakika sürer acaba? Yani IMAX'te film başlangıcında çok reklam koyuyorlar mı arada falan? 18:15 seansından kaçta çıkarım ona göre gideceğim filme

IMAX ise en az 20 dakika reklam izlersiniz

21:30 gibi çıkarız galiba hocam o zaman. Teşekkür ederim

• quote:

Orijinalden alıntı: kultablasi

Nolan iyi bir yönetmenden ziyade usta bir sihirbaz. Bu kadar vasat bir kurgu ile bu kadar övgü alabilmesini başka türlü açıklamak mümkün değil. Filmin neden vasat olduğunu aşağıdaki film eleştiri yazısında açıkladım. Lütfen Nolan gözlüklerinizi çıkarıp okuyunuz:

Vasat olan kurgu mu hikaye mi? Hikaye iyiyse kurguyu mu becerememiş?

• quote:

Orijinalden alıntı: kultablasi

Nolan iyi bir yönetmenden ziyade usta bir sihirbaz. Bu kadar vasat bir kurgu ile bu kadar övgü alabilmesini başka türlü açıklamak mümkün değil. Filmin neden vasat olduğunu aşağıdaki film eleştiri yazısında açıkladım. Lütfen Nolan gözlüklerinizi çıkarıp okuyunuz:

vasat kurgu ha, bu gerçekten iyiydi...

• Film düzceye gelmedi hay ben böle işin! Saçma salak filmleri koyuyorlar arkadaş deli olmamak elde değil
  • Beyler ankamall kapalı olduğu için imax'de izleyemeyeceğiz. Next level'da izlemeyi düşünüyorum. Daha önce NL de izleyen oldumu? Tavsiye eden olurmu?
  • Heyecanlandım yaa. Unutmuştum bu filmi. Nolan yönetmenliğine hayranım zaten. Ayrıca hikayeyi vurgulamak için çok ama çok iyi müzik seçimi yapıyor. Zimmer bu konu da zaten biçilmiş kaftan. Adam her hikayeyi diğer filmlerinde de olduğu gibi tam gerçeklikle anlatıyor, olması gerektiği gibi. Bu konu da gelmiş geçmiş en iyi yönetmenlerden kanımca. Nolan filmlerini izlediğim de neredeyse 6 ay film mutluluğumu tavan yaptırıyor. İstinye Park IMAX deneyimlemem gerek acilen :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gatetrans -- 8 Kasım 2014; 13:15:51 >
  • 
Sayfa: önceki 4243444546
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.