Şimdi Ara

İntihar etmek istiyorum

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
784
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ama 2. kez denemeye cesaretim yok, sanırım. Yada beceremiyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Peki neden?
  • Bende bekliyorum ki hayat o kadar sıkıcı olsun intihara kesin karar vereyim.
  • bende 2. kez ettim bişi olmuyo..Bu kadar ciddi bi durumdaysan ilaç kullanmalısın.3 4 ay sonra ilacı kesip sana cidden iyi gelen sosyal şeylere yönelmelisin...
  • Mücadele etme isteği daha ağır basıyor bazen.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lotusx -- 27 Aralık 2015; 10:35:48 >
  • Bende istiyorum artık. Bunu da kimseye anlatasım yok. Sessiz bir yerde, dağın başında ve yalnız başıma soğuktan donarak ölmek istiyorum. Hala acı çekmemin tek sebebi ailem.. Keşke yetim olsaymisim diyorum bazen.

• Intihar edecekseniz saglam bi yere saglam bi iple kimse yokken kimseye haber vermeden asin kendinizi.

TEK SEFERDE KESIN COZUM

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    intihar etmemek için sebepler
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • et biz sanki çok farklıyız senden
  • Bune lan tüm forum intihara meyilli...
    İntihar en büyük günah olum yapmayın öyle şeyler.

Hayatınıza renk katın. İntihar etmek isteyen zaten korkusuz olur. Korkunuz yoksa eğer hayatınızı ŞAK diye değiştirebilirsiniz..

İlk önce şehir değiştirerek başlayın. Gidin turistik bir şehre yapabildiğiniz bir işe girin. Merak etmeyin aç kalmazsınız..
    Ordan yürür gidersiniz. Baktınız olmuyo bi şehir daha değiştirin.. Baktın yine olmuyo ülke değiştir..

Kesin çözüm %100.

Hayatın %5'in bile keşfetmeden hayattan zevk almıyorum demek saçmalıktır.
    Ben çok sosyal bir insan olmama rağmen daha yapacağım ve yapmak istediğim milyonlarca şey var bu hayatta.
    Paraşüt, profesyonel kayak, uçak kullanmak vs vs. Gidin THY'ye kayıt yaptırın sıranız gelince eğitim alın deneyim edin..
    Ülke ülke gezmek istiyosanız gidin gemilerde çalışın hem 1800-2000 dolar maaş. Biraz yorucudur ama hem ülke ülke gezer hemde gemiden indiğinizde paranız olmuş olur.

Çok çok ciddi hayatınızı baltalamayan bir sağlık probleminiz yoksa intihar etmek tamamiyle depresyon sonucu oluşan bir istektir.

Ediyosanda video çek. No video, No güven. GG WP arkadaşlar

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.