Şimdi Ara

İntörnken öğrenci evi tutmak

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
58
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Temmuz'da intörnlüğe başlıyorum. Rezalet yurtlarda kalmaktan ve bi şeylerin düzeleceğine inanıp milletin saçma sapan alışkanlıklarını düzeltmeye çalışmaktan sonuç alamadım ayrıca kulağımda bi sorun meydana geldi sinir stresten miii üsye sonucu mu çözemedik.. Ailem sıcak bakmaya başladı eve ama okuyan kardeşlerim var ve Adana'da kiralar malum.. intörn maaşıyla +bursla +şu an özel yurda verdiğim parayı da ailem bana aktaracak oluyor.. geçinemez miyim.. + ev yaşamı çok mu zorlar acaba arkadaşlar?

Zaten kyk'dan çıktım, özele geçtim ve hiç sundukları gibi bi artısını göremedim maalesef.. boşuna para israfı oldu.. odanın inde yandaki odalar var gibi öyle kötü ses yalıtımı kii kyk bile böyle değildi.. ayrıca makine, çalışma odası, temizlik her şeyi berbat bozuldu ilk aylara göre ve idare sıfır ilgi.. çalışma odasına atıyorum kendimi orda bile anaokulu gibi zaten saygı sıfır.. Her yerde de eşya bardak oyuncak şu bu var oturacak masa yok, ben her gün çalışıyorum bi gün masaya bırakayım sabah otururum dedim kaldırmışlar kitabı... saçma sapan. Neyse çok sorun var da anlat anlat bitmez.. Son sene öğrenci evine mi çıksam başka yurt mı denesem ama yakın yok özel başka.. fikir lazım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Belli bir yaştan sonra öğrenci muamelesi çekmek zor gelir. Ev tutarsın isterse kümes gibi olsun. 1+1 veya 1+0 farketmez kendin takılırsın. Evi lüks düşünme temel eşyalar alınır onlarda ucuzundan olur.

2 ay önce sınav için konyada 1 gün kaldım misafir öğrenci yurdunda çok ağrıma gitti. Yıllar sonra böyle bir ortama girmek, mutfak yok, ortak tuvalet falan çekilmiyor.

• Vanished Man V kullanıcısına yanıt

Haklısın gerçekten anaokulu gibi ayrıca ya, benim ne dertlerim var ama ortak alanları eşyaları kullanmayı bile bilmiyorlar ne çalışma odasını ne çamaşır makinelerini vs vs.. her şey için vakit kaybetmek zorundayım, hayatımda bi düzen bile yok, yemek işini de bi şekilde halledebilirim herhalde diye umuyorum.. Mayıs gibi aramaya başlayacağım inşallah. Yurt kadar yan dairelerden ses olmaz herhalde diye umuyorum..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • positifeedback P kullanıcısına yanıt

O mesele birazda statü değişikliği ve yaştan kaynaklanıyor. Herşeyin yaşı var. İşinde gücünde birisi yan odada anıran sorumluluk nedir bilmeyen birini çekemez. Üniversitelilerin tavırları sana itici gelir. Dediğim gibi kümes kadar olsun kapısını sen kapa sen aç kimseyle muhattap olma zorunluluğu yok.

Ayrıca temel yemekleri yapmayı öğren. Dışarıdan yiyip içmekle ne para yeter ne de doyarsın.

Ben öğrenciyken dsi misafirhanesinde kalırdım tek kişilik odada sadece buzdolabım vardı. Şimdi eve çıksam buzdolabı alırım ama çamaşır için bazı yerlerde çamaşırhaneler var oraya götürürdüm. Biz askerde yıkanacakları çamaşır filesine koyardık bir çamaşır makinesini tek kişinin eşyası yıkanacak şekilde kiralar öyle yıkatırdık. Yine aynısını yapardım.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Öğrenci evi için yemek önerisi
    15 yıl önce açıldı
    ASKERİ LİSEDE ÖĞRENCİ OLMAK
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.