Şimdi Ara

İnverter klima lütfen yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1
Cevap
0
Favori
347
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yaklaşık 10 gün önce Lg'nin 18.000 btu mega inverter klimasını; 2 yaşındaki oğlumun elektrikli sobadan ısınamamasından dolayı aldım. Yaklaşık 25-30 metrekare salonumda kullanıyorum ve akşam saat 9dan sabah 7 ye kadar sürekli çalışıyor.(Güya bu sebeple aldım ama şuan klima olan oda da elektrikli soba çalışyor.)

Hiç memnun değilim bir arızamı var, yoksa inverter klima çalışma mantığımı anlayamadım. Oda sıcaklığını 27 yapıyorum en düşük fan moduna alıyorum. Oda sıcaklığı 22-23 nem alma modu gibi bir mod var ona alıyor ve serin hava üflüyor. Bir kaç sefer swing yapıyor. Sonra kafasına göre bir açıda kapağı bırakıyor. Her yarım saatte bir veya 40 dakika da bir bu serin moduna alıyor. Bu sırada İç ünitede nem işareti yanıyor. Daha sonra tekrar sıcak üflemeye başlıyor. Her seferinde de klimanın hava çıkış kapağı sürekli değişiyor. Klima çocuğa vurmasın diye oyun alanından yada uyuduğu alandan farklı bir açıda kapağı ayarlıyorum. Bi bakıyorum değişmiş. Çocuğa geliyor. Kafayı yicem. Benim bildiğim klimalar belirli bir sıcaklığı ayarlarsın o sıcaklığa gelince durur. 2-3 derece düşünce tekrar çalışır. Kapak ayarıda ayarlarsın hep o açıda kalır. Maymun etti bizi.

Ayrıca su tahliye hortumundan da hiç su geldiğini görmedim. Ya çok az geliyor kuruyor. Ya başka bir sıkıntı var.

Sizce bir arıza mı var, yoksa bu klimalar böylemi?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Elektrikli kombi yardım
    geçen yıl açıldı
    Klima kompresörü yardım
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.