Bildirim
iocean teknik servis var mı?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
buradan sipariş geçicen
http://www.aliexpress.com/w/wholesale-iocean-x7-lcd-touch.html?SearchText=iocean%2Bx7%2Blcd%2Btouch&CatId=200003077&shipCountry=tr&initiative_id=SB_20140719132507&isrefine=y
ve tanıdığın iyi bir tamirciyede taktırıcan. işçilik dahil en az 200 tl
gümrüğe takılmaz korkma. -
Türkiye'de servisinin olduğunu duymamıştım. -
gümrüğe takılma meselesinden şüphem yok zati. o sürece girmek istemediğim için; belki çinli markaların yedek parçalarını türkiyeden bulma ümidi vardır diye düşünmüştüm...
aliexpresste fiyat70-80$ civarı. zaten parça olsa kendim de halledebilirim işçilik meselesini :)
yine de bilgilendirme için teşekkür ederim. -
👍
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Elimde iocean x7 youth telefon vardır. anakart sıkıntılı.. anakartı sağlam olan varsa satan alabilirm. bu haliyle benden almak isteyen varsa da ulaşabilirsiniz. iyi forumlar -
çinden 1 hafta önceden 79$ karşılığı sipariş verdim. daha önceden türkiyeye göndermiş olan bir satıcıdan alışveriş yaptım. inşallah sıkıntı olmaz. -
ekran sorunsuz biçimde elime ulaştı. gümrüğe takılmadı. şimdi sıra geldi yaptırmaya. -
telefonun parça değişimini bir telefoncu arkadaşa yaptırdım. ekranı halloldu ancak;
yaşadığım sorunlar:
telefon şarj almamaya başladı.
ses karşı tarafa iyi gitmemeye başladı.
özetle değişim işini yaptıracağınız telefoncunun da iyi olması lazım :) neyseki bunları da giderdik, şu an telefon stabil çalışıyor. -
iyi günler
5" iocean x8 mini cep telefonum var
ve bu aşağıdaki videodaki gibi benzer sorunu yaşıyorum
şimdi 1. soru bu sorunun adı nedir !? ( tamircinin tecrübesinden emin olmak için soruyorum )
2. soru bunu ne kadar tamir ediyorsunuz !
lütfen cevabınızı özelden değilde genel cevap şekilde verir misiniz !?
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X