Şimdi Ara

Iocean x7 Youth Detayli Incelemem (Bol ss'li)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
468
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar artik cinli unlu markalar yavas girmeye basladi bende kendi kullanmis oldugum iocean x7 yi fikir edinmeniz amaci ile zopo ,gm gibi markalarla mukasede edebilmenizi acisindan inceliyorum ozelliklere kisaca deginelim

Mtk6589 quad core /powervr544mp(cift cekirdekli gpu)//1920*1080p IPS EKRAN /1 Gb ram /13 mp arka kamera/5 mp on kamera rom larla 2 veya 5 oluyor /2000 mA batarya buraya deginmek istiyorum full hd ekran olmasina ragmen gm discovery den fazla gidiyor detayli kendim test ettim.

Oncelikle tasarimdan baslamak istiyorum telefon gercekten şık ve zarif bir cihaz ekran kenarlari 3.26 mm ince lakin kapasitif buton ve kameranin oldugu kisim uzun tutulmus o yuzden cihaz s4 den falan buyuk ama ele cok guzel oturuyor koseleri sivriltildigi icin ele cuk diye oturuyor ama ben tek elle zor kullaniyorum uzun bi cihaz ayrica 8.9 mm kalinligi var

Sag ust kisma guc butonu yerlestirilmis tek elle kavrayinca parmak tam ustune oturuyor guzel dusunulmus

Sol ust kisma ise ses acma , kisma tusu yerlestirilmis ve guc ve ses butonlari geri tepkisi cok guzel tepki veriyor tuslar dandik degil

Arka tarafta ise sade bir tasarim ama asi bi tasarim var 13 mp lik kamera bulunuyor sag tarafinda ise kameranin flasi bulunuyor solda ise fhd yazisi var biraz gereksiz olmis bence 13 mp kameranin fhd video cekememesi sacmalik olurdu

Kasa kalitesi ve saglamliga deyinecek olursak kasasi yumusak bi plastik kalitesi degil ama bi htc one kaliteside beklememek lazim s3 s4 den daha kaliteli onu belirtmem gerek ayrica ekrani ise gorilla glass mi bilmiyorum fakat forumlarda gorilla glass yazanlar var gecenlerde konu acmistim bilenler bilir toto hizasindan mermere ekran ustu sert bi sekilde cuk diye dustu kesin kirilmistir dedigim telefon sapasaglamdi yani supeniz olmasin saglam telefondur kendisi.

Ekrana gelecek olursak FULL HD /IPS/443PPI ozelliklerinde bi ekrana sahibiz ve ekran gercekten tatmin edici mukemmele yakin gorus acilari v.s cok iyi renklerde bozulma kesinlikle olmuyor her acidan resim atiyorum altta bakabilirsiniz

En dusuk parlaklik ayarinda bir resim...

Son olarak cihaz gta sandreas , vice city ,asphalt 8 gibi oyunlari orta ayarlarda rahatca oynatabilmekte internet performanaiise mukemmel kesinlikle takilma yasamiyosunuz 11 sekme aciyorum tek sekme acikmis gibi calisiyor....

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• İnceleme için teşekkürler arkadaşım.
    Emsallerine göre tasarımı çok hoş bir telefon ve malzeme kalitesi çok dadlu

• Tesekkurler hocam bu tur cihazlaei alacaklar fikir edinsinler amaacim budur. Iyi gunler dilerim.

• Resimleri Discovery ile mi çektiniz? Pembeleşme problemleri varda resimlerde :D

Ayrıca cihaz güzel duruyor. Teşekkürler bilgiler için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Xyoline -- 17 Nisan 2014; 7:29:28 >
  • evet hocam discovery ile çektim :D discovery sıkıntı büyük yazılımla daha beter ettiler bence.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • forever58 kullanıcısına yanıt
    Bir sonraki güncelleme ile azaltsalar bile yeter. Genel olarak çok seviyorum kamera performansını :)

• Bence kamera pek yeterli değil noıse de oldukça fazla gibime geliyor.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    Ben gayet güzel resimler çekiyorum valla. Neyse konudan fazla uzaklaşmayalım. Bu elinizdeki Iocean x7'nin kamera performansını merak ediyorum şahsen :)

Üstad telefonu nereden aldın?
  • gon42 G kullanıcısına yanıt
    Forumdan bi arkadaşla takas ettim droid razr ile oda sanırsam alibaba dan getirmiştir .

• Resim kalitesi gunduz s4 den asagi kalir yani yok hocam 2 tane resim atiyorum

• inceleme için teşekkürler, tasarımı iyimiş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ivefan

inceleme için teşekkürler, tasarımı iyimiş.

ben teşekkür ederimm hocam
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.