< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
iOS 18 tanıtıldı: İşte iOS 18 özellikleri ve yenilikler (4. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
-
Wow harika bir yenilik, iOS a Android 2 den 15 sene sonra yeni geldi. sonunda ikonlar istediğin yere koyuluyor 😅😅
Bu gidişle katlanabilir iPhoneler denemiz görür.
-
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Ana ekrandaki simgeleri oradan buraya taşımayı yenilik olarak tanıtmak mı :D Kişiselleştirme olayını söylemiyorum bile :D
-
Ne saçma sapan muhabbetler var yahu. Bana ne yapay zekadan. Gereksiz bir şey. Hayır yani bu yapay zeka ne yapıyor bir açıklar mısınız?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Hacım sen kullanmıyorsun diye koca teknoloji gereksiz olmuyor. S23udan çok basit bir örnek vereyim circle to search ile istediğim şeyin ne olduğunu direkt öğrenebiliyorum ekran üstündeki yazıları kopyalayıp anlık çevirebiliyorum. Akış sorusu var mesela tarayıp nette illa ki çözümü var direkt çözümüne gidebiliyorum bunlar kullanmayana anlamsız ama kullandıkça vay anasını dedirten özellikler. En basitinden sikimsonik kore marka güneş kremi vardı tarattım Tr fiyatları çıktı nerde satıldığına direkt eriştim sittinsene kendim korece olan yazılarını üşengeçlikten yazamazdım. Başka bir örnek bilet alıyorum direkt takvime düşmüş oluyor tüm bilgileri hatta mola saatleri bile saat saat gözüküyor anımsatıcılarda.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
sakin ol champ :D
-
-
-
wow internetten bir araştır derim örneğin sadece gpt 4o ile iş verimliliğimi en az 10 kat arttırdım. öyle sohbet muhabbet olsun diye düşünürsen yapay zekayı yanılırsın günümüzde yazılım ve metin oluşturma konusunda çok büyük kolaylıklar sağlıyor
-
Mileti keriz yerine koymak için yine hiç bir yenilik getirmemişler. O kadar atıp tuttular ikonları karanlık yapmayı çıkardılar. Android özelliklerini getirip yeni telefon çıkartıyorlar bu kadar büyük bir rezillik görmedim.
-
Oyun modu ve Türkçe klavyede kaydırma özelliği harika olmuş..
-
Oyun modu nerede hocam ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Nxndjdjxjxjdj
Hacım bende 15 proda var
Bu arada ben circle to search benzeri bir özelliği bulamadım cahilliğime verin varsa aydınlatırsanız mutlu olurum çünkü en çok kullandığım özelliklerin başında bu özellik. fotoğraftan nesne kaldırma vs bunlar özellik bile değil snapseed adobede zaten istesem direkt yapabiliyorum ha keza samsung bu özelliği zaten mükemmel çalıştırmıyor bazen yerine kafasına göre nesne koyuyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ytümak -- 11 Haziran 2024; 14:22:40 >
Galeri üzerinde çalışan benzer bir sistem var. Geçen hafta ilk defa bahçedeki bu çiçeğin ne olduğuna bakmak için denedim ben. Fakat Android'deki kadar gelişmiş değil. Bu görsel üzerinden web araması yapabiliyorsunuz fakat tanıdığı nesneler sınırlı.
Picture-to-text de yine aynı şekilde fotoğraf üzerinden çalışıyor. Daha sonra oradan tercüme etme, web'de arama vs. seçenekleri var.
Fotoğraf editleme işlerine ise hiç bakmadım açıkçası. Google Photos da yapıyor bişeyler Magic Editor üzerinden ama hiç denemedim, nasıl çalışıyor bilmiyorum.
-
Bu arada hangi cihazsa mükemmel çekim elinize sağlık. Picture to text değilde ekranda herhangi bir yazı varken alt navigasyon tuşuna basılı tutup direkt yazıyı kopyalayabilme herhangi ss vs almadan.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ytümak -- 11 Haziran 2024; 14:55:13 >
abi "always on display" gibi dandik bir özelliği bile ios'e değilde son model telefona özel çıkaran firmadan bunu beklemek büyük saflık zaten. samsung bunu tee 2016-17 gibi samsung s7'lere getirmişti.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X