Bildirim
iOS 8.3 vs 9.0.2
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
https://ipsw.me Sitesinden telefonunuza uygun olan 9.0.2 dosyasını indireceksiniz. Daha sonra da telefonunuzu DFU moduna alacaksınız. iTunes açılınca Windows'ta shift + mouse tıkı ile restore et seçeneğine basacaksınız. Çıkan pencerede indirdiğiniz dosyayı seçeceksiniz ve olacak.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi System32.dll -- 25 Ekim 2015; 15:26:22 > -
8.3'te kal hocam -
Ben 9.0.2 de jb yapmadım henüz fakat şarj süresi çok iyileştirilmiş. Çok aktif olmadığımda 1 gün bile gidiyor şarj ben çok beğendim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bende 8.3 teyim ama ipsw kullanmak suretiyle 9.0.2 ye geçebilme şansımıZ yok sanırım
3194 hatası veriyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: coolcool
Bende 8.3 teyim ama ipsw kullanmak suretiyle 9.0.2 ye geçebilme şansımıZ yok sanırım
3194 hatası veriyor
Aynen hocam ne yaptıysam geçemedim bunun çaresi varmı bilen ? -
quote:
Orijinalden alıntı: Godolphin
quote:
Orijinalden alıntı: coolcool
3194 hatası veriyor
Aynen hocam ne yaptıysam geçemedim bunun çaresi varmı bilen ?
Maalesef yok imzalar kapalı olduğu için geçiş yapamıyorsunuz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X