Şimdi Ara

iOS 8'e güncellerken hata verdi kurtarma moduna aldı fotoğraflarım gidebilir acil YARDIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
776
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar iOS 8 anakonusundaki linklerden iPhone 5 için doğru modeli bulup iOS 8.0.2 indirdim sonra iTunes'tan güncellerken "Güncellenen iPhone yazılımı doğrulanıyor" kısmında iken bu iPhone güncellenirken hata oluştu benzeri bir şey yazdı(Kesin bir nedeni yok) Ardından kurtarma moduna aldı ve restore etmem gerekiyormuş. Ve ben yedekleme falan almadım. Çok önemli fotoğraflar var ne yapmam gerekiyor kurtarmanın bir yolu var mıdır?!?!?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UpTheIrons -- 29 Eylül 2014; 18:41:17 >

• Home ve kapatma tuşuna apple logosu gelene kadar basmayı deneyebilirsiniz
  • Home+Power tuşu yapıp telefonu kapatın, sonra normal bir şekilde açın.
  • Kurtarma moduna geri dönüyor hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • TinyUmbrella ile kurtarma modundan çıkartabiliyorsunuz ama iOS 7'de işe yarıyor mu bilmiyorum.

iOS 8'e güncellerken hata verdi kurtarma moduna aldı fotoğraflarım gidebilir acil YARDIM

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1megabayt -- 29 Eylül 2014; 19:02:16 >

• Restore etmekten başka seçenek yoktu ben de mecburen 8.0.2'ye restore edip tüm önemli fotoğraflarımdan oldum..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.