ücretsiz olması tabii ki daha iyi olur ama ücretli olup karşılığını veren programlara da hayır demeyiz
takip
Snapseed, Afterlight
quote:
Orijinalden alıntı: vincee
Snapseed, Afterlight
Snapseed
Snapseed tabiki 👍
quote:
Orijinalden alıntı: Btuhan35
Snapseed tabiki 👍
snapseed ve luminance öneririm
quote:
Orijinalden alıntı: morethanyou
snapseed ve luminance öneririm
Alıntıları Göster
Photoshop touch nasıl?
Yıllardır kullandığım ve üzerine tanımadığım. - Facetune - Snapseed - Color Strokes
Snapseed
Camera+
Retrica Pro olanı güzel. PoshLight'da iyi. Diğerlerini arkadaşlar yazmış zaten.
quote:
Orijinalden alıntı: Recharged
Retrica Pro olanı güzel. PoshLight'da iyi. Diğerlerini arkadaşlar yazmış zaten.
herkese çok teşekkürler :)
Manzara için snapseed kişi resimleri için facetune
quote:
Orijinalden alıntı: duzeni
Manzara için snapseed kişi resimleri için facetune
takip
quote:
Orijinalden alıntı: Ayseybi
takip
Alıntıları Göster
Neredeyse hepsini yoğun olarak kullandım. Buraya güzel olanları yazıp sonra favorimi yazayım:
-Snapseed -PicShop -Pixlr Express
Bunlar oldukça güzel uygulamalar. Lakin benim favorim Aviary'dir. Ücretsiz, harika filtreleri var (ücretli de ücretsiz de), ayarları uygulama kısmı çok opratik snapseed ya da pixlr expressdeki gibi hassas rakamları tutturmaya çalışırken cebelleşip durmuyorsunuz. Ve bunlardan daha fazla da özelliği mevcut... Kesinlikle favorim Aviarydir...
quote:
Orijinalden alıntı: VR_27
Neredeyse hepsini yoğun olarak kullandım. Buraya güzel olanları yazıp sonra favorimi yazayım:
Bunlar oldukça güzel uygulamalar. Lakin benim favorim Aviary'dir. Ücretsiz, harika filtreleri var (ücretli de ücretsiz de), ayarları uygulama kısmı çok opratik snapseed ya da pixlr expressdeki gibi hassas rakamları tutturmaya çalışırken cebelleşip durmuyorsunuz. Ve bunlardan daha fazla da özelliği mevcut... Kesinlikle favorim Aviarydir...
Alıntıları Göster
İki fotoğrafı birleştirme,kesme, üzerine yazı yazma gibi özellikleri olan foto düzenleme uygulaması var mı bu yazdıklarınızın arasında ? Yoksa filtre odaklı mı genellikle ?
quote:
Orijinalden alıntı: Skaty.
İki fotoğrafı birleştirme,kesme, üzerine yazı yazma gibi özellikleri olan foto düzenleme uygulaması var mı bu yazdıklarınızın arasında ? Yoksa filtre odaklı mı genellikle ?
Alıntıları Göster
Snapseed ve Camera + bu ikisini kullanıyorum gayet iyiler.
quote:
Orijinalden alıntı: Vapors
photo editor by aviary galiba dediğiniz değil mi?
Snapseed de düzenlemeni yap CameraBag dede tonlamani .
Bu iki programı kullan, pişman olursan gel bana istediğini söyle.
Atif Zafrak
kullanıcısına yanıt
eyvallah.
herkese teşekkürler. şimdilik snapseed'i indirdim. güzele benziyor. konuyu sürekli takip etmek lazım.