-"turkiye'de resmi olarak satilanlarin versiyonu 4.0.2'dir. bestbuy'dan alinan cihazlarda anten problemi mevcuttur. Ben almadım, alanın yalancısıyım."
Alan arkadaşlar nerden aldıklarını, sürümünü ve anten sorunu durumunu yazarlarsa çok seviniriz.
Herkese şimdiden hayırlı olsun!
Sanki degisik versiyonlar varmis gibi bir soru sormanin anlami nedir?
Tek bir iphone4 var, hepsinin de zayif noktasi mevcut, eger sinyalin dusuk oldugu bir alanda yasiyorsaniz butun soylenenler basiniza gelecek, supheniz olmasin.
pekii alanlarda kılıf var mı.
Ben bu hafta isvicreden aldim. Versiyon 4.1 di.
bir ay once fransadan aldim unlock ios 4.0 yukluydu. ekran ve arkasi icin koruma folyosu aldim. kilif olarakta yumusak silikon siyah bumper kullaniyorum. apple case programdan da bumper siparis verdim ucretsiz olarak 30 eylule kadar basvuranlara yolluyorlar
quote:
Orijinalden alıntı: ozioz
Ben bu hafta isvicreden aldim. Versiyon 4.1 di.
isviçre'de stok durumu nasıl rahat bulunuyor mu
Ben tr deyim. Sans isi stok. Geliyor apple store a ve 2 saate bitiyor. Haftada 1 geliyor stoklar. Bazen de 2 haftada 1
geçen ay ingiltere'den getirttim, 4.0.2 çıktı, şu anda 4.1 kullanıyorum
quote:
Orijinalden alıntı: tayyare1234 bir ay once fransadan aldim unlock ios 4.0 yukluydu. ekran ve arkasi icin koruma folyosu aldim. kilif olarakta yumusak silikon siyah bumper kullaniyorum. apple case programdan da bumper siparis verdim ucretsiz olarak 30 eylule kadar basvuranlara yolluyorlar