Şimdi Ara

İp dns proxy her ne ise yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.474
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İyi akşamlar beyler benim bilgisayar seviyem okadar ileri değil sorunum ben bir oyun oynuyorm ve oyuna 2 bilgisayar ile girdiğimde tanımlanıyorum hemen ve ceza alıyorum bu adamların beni anlamaması için nasıl bir uygulama program kullanabilirim bilen birine sormadan boş boş programlar yüklemek istemedim teşekkürler.

• Hotspot shield kur bi bilgisayara oynarsın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İpni degistiren bir orogram kurman yeterli.

• quote:

Orijinalden alıntı: adelanthe

İyi akşamlar beyler benim bilgisayar seviyem okadar ileri değil sorunum ben bir oyun oynuyorm ve oyuna 2 bilgisayar ile girdiğimde tanımlanıyorum hemen ve ceza alıyorum bu adamların beni anlamaması için nasıl bir uygulama program kullanabilirim bilen birine sormadan boş boş programlar yüklemek istemedim teşekkürler.

hangi oyun?
  • ultima online diye basit bir eski oyun yani bilen arkadaştan öyle cok basitten yolu gösterse araştırarak bulabilirim ekran görüntüsü fln detaylı anlatım beklemiyorum neyi araştırmam gerektiğini söyleyen biri olsun yeter :)
  • yani söle bişi adamlar bnm aynı modemden bağlandığımı anlamamalılar komsunun wifiden bağlanabilsem sorun yok aynı modem olunca ayıkıyorlar olayı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • İp ile alakali.

Vpn kullanin

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.