Bildirim
ip tv -ace player
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
vlc player indir.
yayınını aldığın kişiden de ki ben pc de izlemek istiyorum o yüzden bana .m3u dosya uzantılı kanal listemi verir misiniz de.
eğer verirlerse o m3u dosyasını indir masaüstüne koy.
sonra vlc playerı aç. m3u dosyasını vlc playerin içine doğru sürükle ve bırak kanallar vlc player'e otomatik yükleniyor.
sonra istediğin kanalı seç izle.
edit= belki aynı dediğim şeyi ace player ile de yapabilirsin. dediğim gibi ben kendiminkini vlc player ile yapmıştım ama. m3u dosyası lazım yani sana.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackLead -- 15 Eylül 2019; 15:20:53 > -
malesef satıcıda liste bulunmuyor. bir tanıdık ace playerdan kullanıcı adı ve şifreyle listeyi yapmıştı bana ama kendisine ulaşamıyorum -
o zaman bilmiyorum valla hocam. listesiz olmaz benim bildiğim kadarıyla.quote:
Orijinalden alıntı: egemenbicen
malesef satıcıda liste bulunmuyor. bir tanıdık ace playerdan kullanıcı adı ve şifreyle listeyi yapmıştı bana ama kendisine ulaşamıyorum
normalde iptvciler her müşterisine özel bir m3u oluşturur. 1 yıllık aldınsa o m3u'yu bir senelik tanımlar kendi sisteminde ve ona göre size bunu paylaşır.
sizde o m3u dosyasında ki kanallarınızla onu ister tv'de, ister pc de ister telefonda izlersiniz.
ama kanal listesi yoksa napılır bilmiyorum .
Normal iptvlere göre ucuz muydu, çünkü her iptv servisinde bu hizmet var yani. -
biraz daha ucuzdu ama geçen senede m3u listesi verilmeden olayı çözmüştük sadece bilen arkadaşa ulaşamadım bu sene o yüzden araştırıyorum -
Eğer ki host adresinizi biliyorsanız o zaman yapmanız gerekenhttp://hostadresiniz:portno/get.php?username=xxxxxx&password=xxxxxx&type=m3u
şeklinde düzenleyip
Vlc pot player yada ace player gibi programlarda izleyebilirsiniz
Adresi yukarıdaki gibi düzenledikten sonra kopyalayıp Vlc ve Ace player da Ağ Akışı yere yapıştırmanız yeterli.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X