Bildirim
İpad air dan iphone na resim aktarma
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
AirDrop özelliği ile yollayabilirsiniz. -
Nasıl yapabilirim tam anlatabirmisin ?
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: 01volkan01
Nasıl yapabilirim tam anlatabirmisin ?
İki cihazdada aşagıdaki denetim merkezini yukarı çekip airdropu aktif et göndereceğin resimleri işaretle sonra köşedeki ok işaretine basıp az bekle diğer cihazın ismi çıkınca bas gitsin
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
iPhone modeli nedir ? 4 ise AirDrop özelliği bulunmamakta. Üstü model ise yapabilirsiniz.
2 cihazında Bluetooth'u açık olsun.Ekranın altından yukarı doğru parmağınızı hareket ettirince denetim merkezi açılınca AirDrop yazısını göreceksiniz. Etkinleştirip "Herkes" olarak aktif edin. ( 2 cihazda da ) Sonra göndermek istediğiniz fotoğrafı açın ve paylaş'a tıklayıp gelen seçeneklerden AirDrop açık olan cihaz gözükecektir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Batman -- 24 Ocak 2015; 16:49:43 > -
whatsapp var ise ondanda gönderebilirsiniz -
5s cihazım tesekkurler saolun
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben geçen 5S ten 6 ya atmayı denedim olmadı. Acaba ayni Wi-Fi ağına da mi bağlı olması gerekiyor AirDrop için ??
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X